Vidste du? Dét laver paradisoerne hjemme i Danmark

Paradisoerne løfter sløret for, hvad de bruger deres tid på hjemme i Danmark.

Af Louise Andersen - 3. juni 2018 kl. 10:55

Ét er, at de pt. ridder på bølgen af popularitet efter deres deltagelse i ‘Paradise Hotel’. Noget andet er, hvad de ellers bruger deres liv på, når de ikke går på den røde løber, opdaterer Instagram eller taler med pressen. Realityportalen bringer her et overblik over, hvad dette års paradisoer laver hjemme i Danmark.
LÆS OGSÅ: Efter inseminering på klinik: Er Amalie gravid nu?

Lenny

Foto: Janus Nielsen


Hvis man spørger ham, er der nok ingen tvivl om, at han vil betegne sig selv som den største, men hvad laver Lenny egentligt herhjemme, når han ikke kysser på kæresten Nadja eller går ture med hunden Bent?
– Jeg er i reklamebranchen, og ellers nyder jeg livet. Det ville være for vanvittigt at have et fast arbejde lige nu, for der er meget at se til, fortæller Lenny til Realityportalen.
Derudover går Lenny med en drøm om at få et ganske særligt job.
– Jeg har ikke noget planlagt tv-mæssigt lige nu, men TV3 har mit nummer. Jeg ønsker virkelig at blive vært på et tv-program, hvor der skal ske noget sjovt. Jeg føler mig hjemme foran kameraet, så jeg håber, at der kommer et tilbud en dag, og så slår jeg helt sikkert til, siger Lenny.
Watch out, Jakob Kjeldbjerg; Vi har én, der er mere end klar til at overtage dit job.
LÆS OGSÅ: CHOK: Rikke Gøransson og Mads er gået fra hinanden

Tine

(Foto: Janus Nielsen)


Tine røg ud, og så kom hun ind på hotellet igen, og faktisk er det lidt det samme, som hun oplever på uddannelsesfronten lige nu.
– Jeg blev smidt ud af uddannelsen som pædagogisk assistent på grund af ‘Paradise’, så nu venter jeg svar på, om jeg er kommet ind igen. Så jeg arbejder lige pt. med pleje af ældre, fortæller Tine, der har søgt ind på den samme uddannelse, hun blev smidt ud af.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny forklarer sig: Derfor blev jeg så vred på Tobias og Nadja

Jonas

Jonas fra ‘Paradise’ (Foto: TV3)


Han har fået titlen Mr. Cringe på hotellet, men der er måske lidt mindre Mr. Cringe over Jonas, når han er hjemme i Danmark.
– Jeg arbejder som grafisk designer, og så er jeg også DJ. Jeg har også en kæreste, som tager meget af min tid, fortæller Jonas.
Forholdet til kæresten er ret nyt, men Jonas har kendt sin nye flamme siden de gik på efterskole sammen for fire år siden.
LÆS OGSÅ: Amalie efter ‘Forsidefruer’-drama: Sarah Louise gik over stregen

Tobias

(Foto: Janus Nielsen)


Tobias, hotellet norske Justin Bieber-look a like, har efter hjemkomsten fra Mexico fundet en  kæreste. Men hun er ikke det eneste, Tobias bruger sin tid på.
– Jeg arbejder i en sneakers-butik, som hedder DNA. Jeg læste tidligere til fysioterapeut, men hoppede fra studiet efter et år; jeg følte ikke, at det var helt mig. Nu har jeg søgt ind til efteråret på digital markedsføring. Jeg har søgt i København, Oslo og Los Angeles. Så må vi se, hvor jeg ender, fortæller han.
Det er endnu uvist, om Tobias’ kæreste flytter med, hvis han får plads på studiet i enten København eller Oslo. Det tager parret stilling til, når der er svar fra studierne.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tobias efter Lennys vredesudbrud: Det påvirkede mig virkelig

Fie

(Foto: Janus Nielsen)


Fie har travlt til hverdag, og hun beskriver sig selv som en rigtig arbejdshest.
– Jeg arbejder i Rema 1000 som førstedame. Jeg er jo en arbejdshest, og jeg arbejder mellem 50 og 70 timer hver uge. Jeg elsker mit arbejde og dem, jeg arbejder sammen med. Jeg elsker at knokle for, at vi har den allerflotteste og lækreste butik, fortæller Fie og fortsætter:
– Jeg vil gerne have min egen butik. Det er dét, jeg lever og brænder for. Jeg bruger selvfølgelig også lidt tid med min kæreste, og han giver mig heldigvis en masse plads til at lave dét, jeg gør, selvom det engang imellem betyder sene og lange dage. Jeg prøver også at se min mor, mine søskende og mine veninder, men de er også meget forstående, og de ved, at jeg ikke har særlig meget fritid.
HOT NEWS: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden

Katrine

(Foto: TV3)


Katrine har hele to jobs. Hun arbejder både hverdag og weekend.
– Lige nu arbejder jeg i Matas i hverdagene og på Tyrolia bier klub i weekenderne. Jeg er lige startet i Matas. Der er sindssygt meget, man skal lære og vide, men det er mega spændende. Glæder mig til at komme rigtig igang, fortæller Katrine.
LÆS OGSÅ: Fie blev fravalgt af Lenny: Jeg har ikke tilgivet ham

Trine

(Foto: Janus Nielsen)


Trine brugte lang tid på at ordne sine lange prinsesselokker inde på hotellet. Derudover havde hun saksen fremme og ordnede drengenes hår, og det er der er ganske god grund til.
– Jeg arbejder som frisør i Aarhus. Det sted, jeg arbejder, skal slås sammen til en stor salon, og så skal jeg være chef for dét og stå lidt for det, fortæller Trine.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe indrømmer: Jeg stjæler

Nadja

(Foto: Janus Nielsen)


Nadja ridder lige nu lidt på ‘Paradise’-bølgen, men hun har også et arbejde og drømme for fremtiden.
– Jeg arbejder som tjener, og så tjener jeg penge på Instagram. Derudover har jeg en masse barjobs, og ellers lever jeg bare livet og nyder øjeblikket, hvor man lige er fremme. Jeg tænker, at jeg skal lave noget mere seriøst i fremtiden. Jeg vil gerne være lærer, men jeg vil ikke gøre noget halvt. Det skal gøres 100%, så jeg skal lige være helt sikker på, at det er dét, jeg vil, fortæller Nadja.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-Lenny: Sex med Tine er det dummeste, jeg har gjort

Nicolaj

(Foto: TV3)


Nicolaj var den sidste, der kom ind på hotellet. Dér gav han den gas som massør, men i virkeligheden er Nicolaj noget helt andet.
– Jeg er uddannet murer og arbejder som murer, siger Nicolaj.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!

 Mathias

(Foto: TV3)


 
Mathias er egentligt uddannet murer, men det er ikke dét, han bruger sin tid på lige nu.
– Jeg har godt gang i YouTube, og så har jeg en sang, jeg udgiver på tirsdag. Jeg skal leve af at underholde, og det er dét, der er planen. Det er dét, jeg har fokus på, siger Mathias.
LÆS OGSÅ: Jackie droppet i ‘Forsidefruer’

Julie

Foto: TV3


Julie fik en kæreste umiddelbart efter hjemkomsten fra Mexico, og han tager en hel del af paradisoens liv. Det er dog ikke det eneste, Julie bruger tid på.
– Jeg arbejder på Cafe A lige pt., så det får jeg meget af tiden til at gå med. Også er jeg meget sammen med min kæreste, Simon. Og ellers nyder jeg bare livet og prøver på at få sparet penge op, så jeg kan få mit helt eget sted at bo, fortæller Julie.
LÆS OGSÅ: Rikke Chili i sorg over dødsfald: Han var min eneste og bedste

Cecilie

(Foto: TV3)


Cecilie har én uddannelse, men hun vil gerne læse videre.
– Jeg er udannet social og sundhedshjælper, så lige nu holder jeg sabbatår, hvor jeg arbejder som dét, inden jeg skal læse videre til social og sundhedsassistent og sygeplejeske. Lige nu er jeg fastansat på et plejehjem, fortæller Cecilie.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forulempet til Distortion

Rasmus

(Foto: TV3)


Rasmus har et lidt alternativt arbejde, som han heldigvis er rigtig, rigtig dygtig til.
– Jeg kører speedway på fuld tid; i aften skal jeg køre i Sverige, i morgen skal jeg køre i Danmark, og på fredag lørdag skal jeg køre i England, så der er nok og se til. Jeg har kørt speedway, siden jeg var 7 år gammel, hvor det bare var min hobby, men det har været mit arbejde siden 2014, fortæller Rasmus.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Fie og Frederik

Fie og Frederik (Foto: Janus Nielsen)


Fie har tidligere fortalt, hvad kæresten Frederik Valeur laver.
– Han er sælger for noget, der hedder Planday, som er sådan et vagtsystem. Han er meget væk, og det er ret hårdt. Han flyver rundt. Det er lidt hårdt, at han er så meget væk, men det er dejligt, at vi ikke har samme karriere, og at han ikke dyrker dét, jeg laver, siger Fie.
Fie selv tjener penge på sin blog, sine sociale medier og så har hun gang i en del tv. Realityportalen har tidligere forsøgt at få ud af Fie, hvor meget hun tjener, men det er endnu ikke lykkes.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-par venter barn

Isac

Foto: TV3


Realityportalen har forsøgt at få fat i Isac, men det er ikke lykkedes. I sin ‘Paradise’-introduktionsvideo fortæller Isac dog, at han arbejder som murer.
LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre’: Det passer ikke!

Sean

(Foto: TV3)


Realityportalen har heller ikke fået fat i Sean, der røg ud med et brag, fordi det kom frem, at han angiveligt havde en kæreste hjemme i Danmark. I sin ‘Paradise’-introduktionsvideo fortæller Sean dog, at han laver YouTube og arbejder som tømrer.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
LÆS OGSÅ:Fie Laursen afslører: Det er der i mine tasker
Realityportalen har ikke fået fat i Cecilie og Mads, mens Elina ikke ønsker at medvirke i artiklen.