'Paradise'-Lenny forklarer sig: Derfor blev jeg så vred på Tobias og Nadja

Det viser sig, at der er en længere historie bag, hvorfor Lenny blev så vred i aftes.

Af Emilie Holm Egebro - 1. juni 2018 kl. 8:56

I gårsdagens afsnit kom Lenny for alvor op i det røde felt på ‘Paradise Hotel’. Det gik ud over de fleste deltagere på hotellet, men særligt Nadja og Tobias blev svinet godt og grundigt til.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-Lenny: Sex med Tine er det dummeste, jeg har gjort
Nu forklarer Lenny, hvorfor han blev så vred. Det viser sig nemlig, at der ligger en længere historie bag:
LÆS OGSÅ: Amalie efter ‘Forsidefruer’-drama: Sarah Louise gik over stregen
– Jeg havde været presset en hel sæson, hvor folk havde svinet mig til. Jeg er også kun et menneske, og når jeg først bliver gal, så går det udover alle. Jeg husker meget få ting fra den aften, og det er selvfølgelig sørgeligt, at det gik udover Nadja og Tobias. Men jeg kan ærligt sig, at jeg drak 30-40 tequila-shots den aften, og jeg havde bare fået nok af folks pis og selve ‘Paradise’-spillet, så bægeret flød simpelthen over den aften, forklarer Lenny, som er ked af, at han blev så vred:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!
– Jeg gik ret meget amok og lod det gå udover alle, og det er selvfølgelig ikke i orden. ‘Paradise Hotel’ skal være et dejligt sted, hvor folk kan føle sig trygge og nyde deres ophold. Det var ikke i orden, jeg reagerede, som jeg gjorde. Men jeg fik også sagt undskyld til de personer, som jeg mente, der skulle have en undskyldning.
LÆS OGSÅ: Fie blev fravalgt af Lenny: Jeg har ikke tilgivet ham
Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay. 
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tobias efter Lennys vredesudbrud: Det påvirkede mig virkelig
HOT NEWS: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Efter inseminering på klinik: Er Amalie gravid nu?