’Paradise’-Lenny: Sex med Tine er det dummeste, jeg har gjort

Lenny fortryder bestemt, at han og Tine var sammen på hotellet.

Af Emilie Holm Egebro - 30. maj 2018 kl. 22:43

Det kom som lidt af et chok for de fleste, da Lenny og Tine havde sex sammen i aftenens afsnit af ’Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Rikke Chili i sorg over dødsfald: Han var min eneste og bedste
LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Mens Tine og Nadja er bedste veninder, Tine og Jonas har en seriøs flirt, og Lenny og Nadja stort set er ’Paradise’-kærester, var det derfor lidt af en overraskelse, at Lenny og Tine besluttede sig for at være sammen.
Der var dog ingen tvivl om, at Lenny og Tine fortrød det inderligt, så snart solen stod op. Derfor er der heller ingen af dem, der er meget for at fortælle om det ømtålelige emne, da Realityportalen.dk spørger dem ind til sagen:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-Fie: Det var så meningsløst
– Jeg har ingen kommentarer til det. Nadja og jeg har snakket om det rigtig mange gange, så jeg har ikke brug for at bringe det på banen igen, lyder det fra Tine, der tidligere har fortalt, at hun og Nadja er gode venner i dag.
– Jeg har ingen kommentarer, udover at det var det dummeste, jeg har gjort i min ’Paradise’-historie. Ellers har jeg ikke nogen udtalelser omkring det. Det er det dummeste, jeg har gjort på det hotel, og længere er den ikke, er Lennys svar.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne
LÆS OGSÅ: Jackie droppet i ‘Forsidefruer’
Hverken Nadja eller Jonas ønsker heller ikke at kommentere på Lenny og Tines uheldige episode på hotellet.
Se næste afsnit af ’Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Isac ude af ‘Paradise’: Tine skulle have valgt mig
HOT NEWS: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden