HOT NEWS: 'Robinson'-par venter barn

‘Robinson’-parrets søn er lige fyldt et år, og inden længe skal han være storebror.

Af Louise Vilsbøl - 30. maj 2018 kl. 14:57

Tilbage i 2014 under ‘Robinson Ekspeditionen’ faldt deltageren Christian Rørbæk-Løcke på knæ for kæresten Lisa Møgeltoft Andersen for rullende kameraer. Det blev et stort ja fra Lisa, og i maj 2015 var der bryllup i Auning Kirke, hvorefter parret begge fik efternavnet Møgeltoft Rørbæk-Løcke.
LÆS OGSÅ: Jackie blev droppet i ‘Forsidefruer’
Den 20. april sidste år blev parret de lykkelige forældre til en lille søn ved navn Hector, som de stolt kunne vise frem. Nu er der fuld fart over feltet for både Hector og den lille familie, som vokser i slutningen af året. Lisa er nemlig gravid igen, og Hector skal være storebror.

Foto: Privat


– På nogle hektiske dage med masser af sygdom hos ham her for tiden er der heldigvis også gode nyheder. Ja, den er god nok Hector, det kan spises lige nu, men ikke til start december for der skal du være storebror, skriver Lisa på Facebook til billedet, som kan ses i artiklen her, hvor Hector forsøger at spise et scanningsbillede.
LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre’: Det passer ikke!

Glemte næsten graviditeten

Med en lille søn, der kun lige er fyldt et år, gik det lidt hurtigere, end parret havde regnet med at få nummer to. Lisa var lige begyndt på arbejde igen efter barslen, og de skulle til at omstille sig til en noget mere hektisk hverdag med to fuldtidsjob og en dreng i dagpleje, derfor glemte de af og til graviditeten i starten, men sådan er det ikke længere.
– Eftersom der begynder at komme lidt mave på, og vi har været til den første scanning, er vi begyndt at glæde os endnu mere til december nu, fortæller Lisa og fortsætter:
– Der bliver cirka 19 måneder imellem de små krudtugler, så vi får noget at se til, og at det bliver mega hårdt med to små blebørn. Men vi nyder nu godt af en masse hjælp fra bedsteforældrene, da vi er de første, der giver dem børnebørn i vores familier, så ja, det må man jo udnytte lidt, siger hun med et grin.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester

Nyder den sidste tid

(Foto: Privat)


Lisa er I 14. uge, og de skal snart til kønsscanning, så de kan finde ud af, om Hector skal have en lillebror eller lillesøster. Navnene er på plads, uanset hvilket køn det bliver, men det holder de hemmeligt lidt endnu. Til gengæld er planen frem mod fødslen klar.
– Vi vil bare nyde den sidste tid med Hector i fuld fokus. Han har lært at gå, så der fuld fart på overalt, og forældrene har rigeligt at se til, da han ikke er en stille dreng af sig, fastslår Lisa.
Babynyheden kommer midt i en hektisk tid, fordi Hector siden sin start i dagpleje har været meget syg med både mellemørebetændelse og astmatisk bronkitis, men til trods for travlheden forsøger familien at nyde både graviditeten og ikke mindst sønnen.
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet