'Paradise'-Tobias efter Lennys vredesudbrud: Det påvirkede mig virkelig

Tobias blev noget overrasket over Lennys voldsomme reaktion i aftenens afsnit.

Af Emilie Holm Egebro - 31. maj 2018 kl. 22:43

Den stod på slaveoprør i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’, hvilket betød, at Tobias, Elina og Trine for alvor skulle ud at tale deres sag.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-Lenny: Sex med Tine er det dummeste, jeg har gjort
Da Tobias i forbindelse med sin mission hev Nadja til side og prøvede at stikke lidt til hende og Lennys forhold, fortalte Nadja det hele til Lenny, hvilket forårsagede, at Lenny virkelig kom op i det røde felt og blev gal på Tobias. Og det påvirkede bestemt Tobias meget:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!
– Jeg blev overrasket over, at Lenny blev så vred over, at jeg snakkede med Nadja bag om hans ryg. Men der var bare mange følelser i spil for ham på det tidspunkt. En del af de ting, han sagde, påvirkede mig virkelig, fordi han blev så vred. Der forstod jeg virkelig, at jeg betød noget for Lenny inde på hotellet, forklarer Tobias og tilføjer, at Lenny bestemt også betød noget for ham:
LÆS OGSÅ: Fie blev fravalgt af Lenny: Jeg har ikke tilgivet ham
– Jeg så på Lenny, som den jeg stolede mest på inde på hotellet, og jeg følte selv, at Lenny og jeg udviklede et meget godt forhold til hinanden inde på hotellet. Jeg stolede virkelig på ham, og han blev en god ven for mig at have inde på hotellet. Derfor tror jeg, at han blev så vred, da jeg gik imod ham, fordi han ikke havde forventet det fra mig, efter han havde været så åben overfor mig, og jeg det samme mod ham. Derudover prøvede jeg jo at sætte ham og Nadja op mod i hinanden. Derfor tror jeg bare, at der kom mange følelser i spill på en gang for ham, fortæller Tobias, der dog ikke mener, at der på nogen måde var årsag til, at Lenny skulle føle sig jaloux:
HOT NEWS: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden
– Lenny havde ikke noget at bekymre sig om. Nadja og jeg snakkede godt sammen og havde det sjovt, men det var ingen flirt mellem os, forklarer han.
Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Det er der i mine tasker
LÆS OGSÅ: Kendall Jenner scorer ny basketballstjerne
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne