Fie blev fravalgt af Lenny: Sådan er vores forhold i dag

‘Paradise’-baben åbner nu op om, hvordan hendes og Lennys forhold er i dag.

Af Emilie Holm Egebro - 24. maj 2018 kl. 22:42

Der var skruet op for spændingen i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’, da Lenny skulle vælge mellem sin ‘Paradise’-kæreste, Nadja, og sin ‘Paradise’-partner og gode veninde, Fie, til parceremonien.
LÆS OGSÅ:‘Paradise’-babe indrømmer: Jeg stjæler
Det var en meget svær beslutning for Lenny, der i sidste ende valgte Nadja, som sin partner. Han begrundede det med, at han havde overhørt Fie sige, at hun ville smide kuglen, hvis hun stod med ham i en finale, hvilket dermed gjorde, at han ikke turde beholde hende som partner.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!
Fie forklarede i afsnittet, at hun aldrig kunne finde på at smide kuglen, og at hun var meget skuffet over Lennys valg. Hertil sagde hun blandt andet, at Lenny aldrig skulle tale til hende igen. Den dag i dag er Fie stadig skuffet over Lennys beslutning.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila går i Natascha Lineas fodspor
– Jeg har det da super nederen over, at Lenny vælger Nadja fremfor mig. Jeg var ret sikker på, at Lenny altid ville vælge mig fremfor alle andre derinde. Det ville jeg nemlig altid gøre med ham. Jeg blev utrolig oprørt derinde og følte mig svigtet af min bedste ven. Det kom nemlig så meget bag på mig, at han kunne gøre det mod mig, og når man er ked af det, skuffet og vred, så siger man mange ting. Og jeg fik sagt en masse grimme ting. Men mange af dem mente jeg kun i øjeblikket. Jeg er bare en hidsigprop, så når den først kører, så kører den bare derud af. Og jeg tror, at mange synes, at jeg gav Lenny den rette skideballe lige der, forklarer Fie og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi taler ud om dommen: Jeg er lidt ligeglad
– Jeg har ikke tilgivet Lenny for det, han gjorde, og der går nok mange år, før jeg sådan rigtig gør det. Men han er stadig min bror, og selvom jeg ikke ville gøre det samme mod ham, så vil jeg altid være der for ham, selvom han kan være et fjols. Vores forhold i dag er derfor helt fint. Vi har stadig et rigtig tæt bånd, når vi ser hinanden. Selvom vi ser hinanden sjældent, så er det som om, der ikke er gået en dag, når vi ses. Vi er stadig bror og søster. Nu er han nok bare lidt den dumme storebror i det her forhold, griner hun og tilføjer så:
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
– Jeg ville ikke have smidt kuglen i en finale mod Lenny. Det tror jeg oprigtigt ikke, jeg ville med nogen derinde. Det klip, hvor jeg svarer “mm”, det er optaget lige efter, at Lenny smed Mathias ud, hvilket var en af mine bedste venner. Jeg var altså fanget i en situation, hvor jeg var presset. Jeg skulle aldrig have åbnet munden der, for det var helt klart det, der gjorde, at Lenny gav mig sparket.
Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina reddet af Trine: Det skyldte hun mig
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen