Fie Laursen afslører: Det er der i mine tasker

Nu løfter Fie Laursen sløret i en ny video.

Af Redaktionen - 30. maj 2018 kl. 16:55

Har du nogensinde undret dig over, hvad Fie Laursen har i tasken, når hun poserer på den røde løber eller på de sociale medier? Nu behøver du ikke undre dig mere.
LÆS OGSÅ: Frederik Valeur: Sådan er det at være kæreste med Fie Laursen
Nu løfter bloggeren nemlig sløret for indholdet af den taske, som hendes følgere på Instagram på det seneste er blevet præsenteret for. Det sker i en godt ti minutter lang video på YouTube, som du kan se over artiklen. Her kan seerne blandt andet høre, hvorfor hun altid går rundt med sit pas, og se hvad hun ellers render rundt med til daglig.
Det er ikke første gang, at Fie Laursen åbner sin taske op foran kameraet. Det samme gjorde hun for halvandet år siden, og dengang var det ifølge hende selv så stor en succes, at hun nu prøver igen. Dengang gik det dog lidt mere vildt for sig, da hun blandt andet fandt kondomer og piller i håndtasken.
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
Fie Laursen kan i øjeblikket opleves i sin egen serie på Viafree, hvor seerne kommer med helt tæt på den brystoperation, hun for nylig gennemgik. Bloggeren vil ikke ud med, hvor meget hun har fået i sine bryster, men tidligere har hun dog fortalt til Realityportalen, at hun skulle have 400 ml i.
Herunder kan du se den gamle video, hvor Fie Laursen tømmer afslører indholdet af sin taske, mens du over artiklen kan se den nyeste.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen er blevet single: Derfor slog vi op

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Dét laver min kæreste
 

Læs mere om