Amalie efter 'Forsidefruer'-drama: Sarah Louise gik over stregen

Bølgerne gik højt, da Janni, Tina, Gunnvør og Sarah Louise holdt middag i Ree Park, og Amalie er ikke i tvivl om, hvem hun synes gik over stregen.

Af Louise Andersen - 1. juni 2018 kl. 7:25

I forrige afsnit af ‘Forsidefruer’ havde Janni Ree inviteret Gunnvør Dalsgaard, Sarah Louise Christiansen og Tina Lund med til en eksklusiv middag i Ree Park. Både Gunnvør og Sarah Louise havde taget børn med, og dét gik Janni lidt på nerverne. Janni følte nemlig slet ikke, at Gunnvør og Sarah Louise var nærværende, og hun endte med at sige, at næste gang, hun arrangerede noget, så blev det uden børn – mens børnene var tilstede.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par skal giftes
Særligt Gunnvør følte sig ramt, og hun gav Janni lidt igen verbalt. Sarah Louise tog egentligt Jannis udbrud pænt, indtil hun går forbi og kører en flad hånd rundt i hovedet på Janni. Nu tager Amalie Szigethy bladet fra munden og forholder sig til, hvad hun tænker om hele situationen.
– Jeg synes, at det er Sarah Louise, der går over stregen. Jeg tror, at Janni blev presset. Når man bliver presset, så kommer man til at sige nogle ting, man måske ikke skulle have sagt, siger Amalie og fortsætter:
– Vi er allesamen i nogle forskellige perioder i vores liv, og vi er ikke på samme alder. Der er mange år imellem os som personer, og det gør, at vi møder nogle udfordringer. Janni har jo ligesom to børn, og hun har været igennem alt det med små børn. Og måske er dét, hun sagde ikke lige det fedeste at sige, men hun blev presset ud i en situation, hvor det bare var dét, der kom ud.
LÆS OGSÅ: Amalie om ‘Forsidefruer’: Sarah Louise laver al dramaet
Særligt én ting har, ifølge Amalie, været med at puste til gløderne i dramaet.
– Sarah Louise burde overhovedet ikke stryge en hånd igennem Jannis hår. Det er jo pisse provokerende, og hvorfor skulle hun gøre det? Hun gør jo ikke situationen bedre, men hun putter bare lidt salt i såret ikke, siger Amalie.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Gunnvør: Jeg er en løvemor
Der er altså atter drama i ‘Forsidefruer’-land, og det er nok ikke slut endnu. ‘Forsidefruer’ sendes torsdag klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forulempet til Distortion