'Paradise'-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!

Tine ønsker ikke at tale med Jonas, før han har givet hende en undskyldning.

Af Emilie Holm Egebro - 19. maj 2018 kl. 12:55

I går blev det afsløret, at Tine og Jonas har haft sex, efter de er kommet hjem fra ‘Paradise Hotel’. Stemningen var dog ikke just god mellem dem, da der blev åbnet op for emnet overfor de andre paradisoer i ‘Mit Paradiso Liv’. Jonas havde nemlig ignoreret Tine efter, de havde været sammen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Lina Rafn bliver en del af ‘X Factor’-afløseren på DR
Nu er der gået knap to måneder siden, at Tine og Jonas var sammen. Jonas fortalte igår til Realityportalen.dk, at han og Tine ikke længere snakker sammen. Ikke, fordi de er uvenner, men fordi det bare er blevet sådan. Tine ser dog en hel del anderledes på situationen:
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila er med i den nye sæson af ‘De unge mødre’
– Det var da godt for Jonas, at han synes det. Han er nok bare bange for, at jeg sviner ham til. Han siger i ‘Mit Paradiso Liv’, at det var mig, som blev ved med at spørge efter ham, men det er i hvert fald løgn. Han siger også, at han var plørestiv, det er også løgn. Ellers staver han sgu godt, når han er stiv. Jeg fucking hader ham. Han er en lille dreng, som ikke tør tage snakken som en voksen, fortæller Tine til Realityportalen.dk og fortæller sin side af sagen:
LÆS OGSÅ: Lenny efter Mathias’ exit: ‘Paradise’ vækker dæmoner frem i folk
– Vi var til en fest, hvor Jonas bruger en time på at flirte med mig og sige, at vi godt kunne få noget, selvom vi boede så langt væk fra hinanden. Vi vælger så at have sex, og dagen efter spørger jeg så, om han mente alt det, han sagde, men jeg fik intet svar. Så Jonas er bare en rigtig player. Jeg havde aldrig følelser for ham, men jeg var da lidt glad for ham. Så når han sagde, at han havde følelser involveret og alt muligt andet fløde-lort, så gav jeg slip, og det endte så ud i sex. Efterfølgende opfører han sig så bare som en lille 18-årig, som nu kan få titlen som player. Vi snakker ikke sammen, og det kommer vi heller aldrig til. Medmindre han giver en undskyldning. Det var trods alt ham, som ville mødes den aften, så at jeg bliver udnyttet, det er for barnligt.
LÆS OGSÅ: Mathias ude af ‘Paradise’: Sådan har jeg det med Lenny i dag
Tine fortæller desuden, at hun ikke har snakket med Jonas om, hvordan hun har det, da hun ikke ser nogen grund til det, når han alligevel ikke svarer hende tilbage.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder afslører: Det så du ikke på tv
Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen