Er Sarah og Türker gået fra hinanden?

Rygterne florerer, og nu tager de bladet fra munden.

Türker Alici og Sarah Tiedt er efterhånden vant til at leve et offentligt liv. De lever begge to til dels af deres sociale medier og af at være kendte, men der er også en bagside af medaljen. Det oplever de netop nu, hvor rygterne om et brud florerer.

LÆS OGSÅ: 'Løvens hule'-stjerne sammen med Kardashian-søster

I en spørgerunde på Instagram slår Türker fast, at det også er et af de spørgsmål, der fylder i hans feed.

LÆS OGSÅ: Populær radiovært ramt af hjerneblødning

- Det er det her, der er så fucked up ved sociale medier. To stories lavede jeg forleden i min spørgerunde om, at jeg nok ikke kommer til at dele så meget om familielivet på den her profil, fordi profilen vil jeg egentlig gerne holde til de her løb, jeg går til, og det her træning, kost osv.. Det er det, jeg synes der er sjovt, og det jeg synes, der er fedt at dele omkring, fortæller Türker i sin story og fortsætter:

- Og lige så snart, jeg har gjort det, jamen så kommer folk allerede med deres teorier.

Følgerne begyndte ifølge Türker at mistænke et brud, da parret ikke længere delte så meget omkring hinanden, og disse rygter kan man også se på diverse sladderforums på nettet og de sociale medier. Men ifølge Türker er der ikke noget at komme efter, og han tager det ikke så tungt.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltager bekymret for sønnen: I kø til speciallæge

- Det er en del af at være et offentligt ansigt. Og ja, selvfølgelig er vi stadig sammen, hvorfor skulle vi ikke være det? Vi har det godt, vi hygger os, vi nyder familielivet og har godt gang i vores karriere. Så hvis folk leder efter drama, så er det altså hos den forkerte familie, de leder her, fastslår Türker overfor Realityportalen / HER&NU.