Nyt stort TV 2-drama på vej

Det er et stjernespækket cast, der medvirker i den nye store dramaserie, som der allerede er påbegyndt optagelser på.

Er man fan af Anders W. Berthelsen og Lene Maria Christensen, er der god grund til at glæde sig, for de to vender nemlig snart tilbage på skærmen i en spritny dramaserie på TV 2.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen mentalt ødelagt: Minderne er væk

Optagelserne til serien med titlen ’Danefæ’ er allerede gået i gang, og her kommer seerne helt tæt på de to skuespillere, der altså skal spille overfor hinanden i hovedrollerne som et arkæologisk power-couple, Ester og Michael.

Det afslører TV 2 i en pressemeddelelse. 

- 'Danefæ' er en fantastisk fortælling, som væver det nære, nutidige drama sammen med et vildt fascinerende mordmysterium fra vikingetiden. Serien er et originalt værk, hvor ligestillingsdebatten og gamle, indgroede magtstrukturer på dramatisk og underholdende vis bliver gjort relevante gennem konflikten mellem de to hovedpersoner, fortæller Marlene Billie Andreasen, der er TV 2 senior executive producer på serien.

Det er da også et stjernespækket cast, som er med i serien. For udover Anders W. Berthelsen og Lene Maria Christensen, medvirker blandt andre Birthe Neumann, Fanny Leander Bornedal, Petrine Agger, Jakob Cedergren og Youssef Hvidtfeldt.

Serien, der bliver på seks afsnit, forventes af få premiere på TV 2 Play og TV 2 i 2025/26.

LÆS OGSÅ: ‘Korpset’-aspirant deler rørende historie: Blev født som pige