Flora Ofelia til Lauritzen-prisen

Efter svær periode: Flora Ofelia i tårer på scenen

Det unge stjerneskud var meget rørt over at modtage en stor pris til gårsdagens prisuddeling.

Flora Ofelia Hofmann Lindahl har i den grad opnået, hvad de færreste kun kan drømme om i en alder af 19 år.

LÆS OGSÅ: Jackie slår fast: Jeg vil være single

Artiklen fortsætter under videoen...

Hun vandt børnenes MGP som niårig i 2015 som den yngste nogensinde. Hun vandt en Robert-pris for bedste kvindelie hovedrolle som 15-årig i 2021 som den yngste nogensinde.

Og søndag aften modtog hun ligesom tre andre skuespillere Lauritzen-talentprisen 'Believe in you' som den yngste nogensinde.

Derfor var det unge stortalent da også noget rørt, da hun efter rosende ord og hyldest fra branchens største navne skulle tage imod prisen.

- Jeg er så utroligt taknemmelig og så utroligt rørt. Jeg fik at vide for tre-fire måneder siden, at jeg skulle modtage dette legat, og jeg må være ærlig at sige, at jeg troede faktisk, de havde fået forkert nummer. Jeg kunne simpelthen ikke forstå det. Så det er meget mærkeligt for mig at stå her nu, lød det fra den ydmyge skuespillerinde, der sendte tusinder af tak afsted mange gange.

LÆS OGSÅ: Timm Vladimir afslører ny kæreste

Artiklen fortsætter under billedet...

LÆS OGSÅ: Charlotte Bircow flytter tilbage til Danmark

I samme omgang åbnede Flora Ofelia op om, at selvom hendes karriere på papiret ser noget nær perfekt ud, så har hun undervejs været igennem en noget så svær tid.

- Vi har alle sammen usikre perioder i vores liv, hvor man måske ikke tror så meget på sig selv. Sådan en periode har jeg været igennem. Den varede meget lang tid, og det er faktisk præcis et år siden i dag. Det at stå her nu, et år efter, og modtage en pris, der hedder 'Believe in you', er meget stort for mig, og jeg er så overvældet og taknemmelig for, at der er nogen, der tror på mig. Jeg er meget rørt. Jeg trækker lige vejret, lød det fra 'Ulven kommer'-stjernen, der takkede sine instruktører, familie og venner.

Også Sara Fanta Traore, Youssef Wayne Hvidtfeldt og Nina Rask vandt 'Believe in you'-prisen og det medfølgende legat på hver 50.000 kroner.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendte til Lauritzen-prisen