Jacob og Louise mindes: Kærlighed og knuste hjerter

HER&NU har fået de to nye værter på årets Hjertegalla, Jacob Riising, 46, og Louise Wolff, 46, til at fortælle om ting, som står deres hjerter nær.

Hvem var den første, du gav dit hjerte til, Jacob? 

– Jeg mødte min kone, Louise, da jeg var 19 år, så den første, jeg var rigtigt virkelig forelsket i, var min kone.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Nicolas om bryllupsrejsen: “Det var grænseoverskridende”

Var du en hjerteknuser som ung? 

– Nej, det var jeg sgu ikke. Jeg var en nørdet type. Jeg er fra Herlev, og stedet, man mødtes dengang, var Herlev Skøjtehal. Jeg kunne moonwalke og lave hjerter på skøjter. Så kunne pigerne stå oppe på tilskuerrækkerne, og så kunne jeg lave et hjerte i isen til dem. Jeg tror faktisk, at jeg stadig kan gøre det den dag i dag, siger Jacob grinende.

LÆS OGSÅ: Efter chokbryllup: Skifter mening

Hvem banker dit hjerte for? 

– Selvfølgelig mest for min familie, min hustru, Louise, og mine tre børn Carlo, Marvin og Lykke. Og så for mit arbejde, som jeg elsker.

Hvem var den første, du gav dit hjerte til, Louise? 

– Min allerførste kæreste fik jeg, da jeg gik på højskole. Det var Kåre, som simpelthen var så sød. Er du vimmer, jeg var forelsket. Vi havde nogle gode år.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: Fuldstændig stilhed

Har du fået knust dit hjerte? 

– Ja, for søren da. Min højskolekæreste var en af dem. Sådan var det med ungdomskærester. Man skal blive meget forelsket, og så skal man også mærke den store hjertesorg. Og så er det sket et par gange efter. Lige de første par gange, der tror man jo aldrig, at livet kommer til at virke igen eller at solen nogensinde står op igen.

LÆS OGSÅ: Bag optagelserne: God kemi i 'Nybyggerne'

Har du selv været en hjerteknuser? 

– Ja, det har jeg nok, men ikke sådan, at jeg har hjerter i kølvandet på min vej. Men det er jo sket gennem livet, at jeg på et tidspunkt kunne se, at forholdet ikke var bæredygtigt.

LÆS OGSÅ: Nu sker det endelig: 'Bagedyst'-baby på vej

Hvem banker dit hjerte for i dag, Louise? 

– Min familie. Jeg bliver helt sprød, når jeg taler om dem. Som småbørnsforældre knokler vi for at få det hele til at hænge sammen, for mit hjerte banker jo også for mit arbejde, som jeg er rigtig glad for.

Hvornår har du sidst stået med hjertet oppe i halsen, Jacob? 

– Min søn blev student i sommer, og der havde jeg hjertet helt oppe i halsen. Jeg har ikke selv gået i gymnasiet, så jeg har altid synes, at det var lidt noget pjat, når de kørte rundt og skabte sig over, at de havde gået i skole i tre år. Men livet ligger for deres fødder, og de har en kæmpe livsglæde, så der stod jeg med hjertet helt oppe i halsen.

LÆS OGSÅ: Snart far til to: Thomas Warberg afslører kønnet

Og dig, Louise? 

– Jeg skulle til Sverige i sommerhus med mine unger og veninder med færgen til Helsingborg. Vi kommer lidt sent ned på vogndækket, og så kan jeg bare ikke finde den skide bil. Det er ikke en stor færge, så jeg følte mig SÅ dum. Folk begyndte at køre, og jeg stod bare i det kaos med to små børn og var den, der bremsede det, så ingen kunne komme fra borde. Der havde jeg hjertet oppe i halsen. Min yngste taler stadig om det: ”Mor, kan du huske dengang, vi ikke kunne finde bilen?”

'Hjertegalla' bliver sendt lørdag 14. september klokken 20.50 på TV 2 Charlie og TV 2 Play. Det er 11. gang, indsamlingsshowet sendes.

Artiklen er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Tegn et abonnement via linket HER.