Tomas Villum Jensen afslører stor tv-nyhed

Til pressedagen på Pluto TV løftede Tomas Villum Jensen sløret for et helt nyt projekt.

Forleden havde Pluto TV pressedag med efterårsvisning på deres nye programmer, hvor blandt andre skuespiller og filminstruktør Tomas Villum Jensen, 53, var til stede i Kødbyen i København. Her løftede Tomas sløret for et stort projekt, han har gang i.

- Vi har i længere tid gået og arbejdet på at lave en rejsekanal. Altså en kanal, der simpelthen viser rejseprogrammer. Det kan både være lokalt i Danmark, det kan også være i hele verden. At rejse kan være mange ting. Det kan jo være at vandre på Caminoen, eller flyve til Tokyo og går rundt i en storby. Og alt det her med at rejse, det har jeg egentligt beskæftiget mig meget med, og jeg har lavet en masse rejseprogrammer med Jonas Schmidt, Bubber og alle mulige, fortæller Tomas til HER&NU. 

Og der er gode nyheder til rejseprogram-fans. Der er nemlig ikke længe til, at rejsekanlen går i luften.

- Så det, vi gerne vil, er at fortsætte med at lave en masse rejseprogrammer. Lige nu er vi i den proces, hvor vi er ved at få det sidste på plads. Så jeg tænker da, at i løbet af efteråret, så går det i luften. Der er jo en masse teknik i det også, så det er ikke bare noget, man lige gør over en nat. Men jeg tænker da, at i løbet af oktober eller november, så skulle der gerne komme en ny rejsekanal på Pluto. 

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard er blevet far igen

Der er fuld gang i planlægningen, og drømmene er store.

- Vi kommer til at starte med at genudsende en del af de programmer, vi allerede har lavet. Der starter vi med at vise en 40-50 programmer. Men så er planen jo, at vi skal ud og lave en masse nye. Så det er vi jo så også i gang med at planlægge nu, udtaler Tomas og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter chokbryllup: Skifter mening

- Det er lidt hønen og ægget, for det er enormt svært at fortælle om en kanal, der ikke findes endnu. Lige nu er vi i fuld gang, og alligevel er vi ikke helt klar til at åbne døren endnu. 

LÆS OGSÅ: Stjerner på Bakken: Bodil Jørgensen vender tilbage