Sådan påvirker skilsmisse 'Årgang 20'

Der er ingen tvivl om, at Lisbeth og Christians skilsmisse kommer til at have betydning for programmet.

For nogle uger siden offentliggjorde  Lisbeth og Christian Vernsted-Fabricius fra 'Årgang 20' deres skilsmisse, og i det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' er gæsterne et andet par fra programmet nemlig Maria og Daniel Brask Mainz. 

LÆS OGSÅ: Mette Sommer om fødslen: Ikke lige det, jeg havde håbet på

Her taler de blandt andet om, hvordan de tror, det kommer til at påvirke programmet og de andre par, at Christian og Lisbeth er gået fra hinanden.

- Vi er gode venner med dem alle sammen, og vi er jo selvfølgelig kede af, hvad der sker. Lisbeth og Christian er ikke gået ud med, hvad de gør i forhold til 'Årgang 20', så det ved vi heller ikke. Lige nu mærker vi det jo ikke på den måde, kun personligt fordi vi er kede af det på deres vegne, men i forhold 'Årgang 20' så ved vi ikke helt, fortæller Maria og fortsætter:

- Det kan godt være, de vil vise den side af det også, men det kan også være, det bliver for meget.

LÆS OGSÅ: TV 2-par afslører stor nyhed: Som at være tilbage i 'Nybyggerne'

- Jeg tror ikke engang TV 2 ved det endnu, tilføjer Daniel.

Da 'Årgang 20'-parrene for nylig var samlet til Mads og Lenas bryllup, deltog Lisbeth og Christian ikke. Og netop fællesskabet parrene imellem er et af de punkter, hvor Maria og Daniel frygter, det kan komme til at have betydning.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i vild forvandling

-  Vi tager jo til ting sammen alle sammen i gruppen. Nu har vi været til bryllup sammen, og alt det sociale, vi har sammen, kommer jo til at ændre sig. Det er fordi vi ved ikke med Lisbeth og Christian, hvordan de har det med at være ude sammen, det tror jeg selv lige de skal lande i, så vi håber, at vi stadig kan fortsætte med dem og håber også, de fortsætter i programmet, lyder det fra Maria.

Herefter falder snakken på, hvordan det ville blive, hvis der pludselig kom et andet par med i programmet, ligesom man så i 'Årgang 0', hvor Christians familie kom ind efter syv år.

LÆS OGSÅ: Er det her det værste, Mikkel har gjort mod Amalie?

Hør hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: