Michael Meyerheim

Meyerheim sælger huset: Kan score millioner

Michael og Gitte Meyerheim står til at blive millionærer, hvis de får, hvad de forlanger for deres rækkehus i Rungsted.

I sidste uge kunne tv-værten Michael Meyerheim fejre, at han var rundet de 75 år. Og nu ser det ud til, at han forhåbentlig snart kan inkassere en ekstra stor fødselsdagsgave.

LÆS OGSÅ: Linse forlader Danmark

Artiklen fortsætter under videoen...

Meyerheim og hustruen, 70-årige Gitte, har nemlig sat deres rækkehus i Rungsted til salg til den nette sum af 8.995.000 kroner.

Det skriver Boliga.

Parret købte det 178 kvadratmeter store hus tilbage i 2016, hvor de måtte diske op med 5.500.000  kroner, så hvis de får den pris, de håber på, kan de score en gevinst på 3.495.000 kroner på salget.

Artiklen fortsætter under billedet...

Michael og Gitte Meyerheim

Der er ifølge B.T. to årsager til hussalget.

- Den ene er på grund af Gittes tilstand, som heller ikke skal gøres mere dramatisk, end den er. Og den anden er, at vi er meget i vores sommerhus, har Michael Meyerheim fortalt til mediet.

I sin nye bog 'Ellers ville jeg fortryde' fortæller Michael Meyerheim om sin hustrus funktionelle lidelse, som hun blev ramt af for snart tre år siden.

– Hun har fået en lidelse, hvor nogle dage er gode, og andre ikke er. Der er ingen, der ved, hvordan den opstår og der er ingen kur. Man kan lære at navigere i den, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham i babylykke: Far for tredje gang