Amalie Dollerup og Andreas Jerbro blev gift i august. Nu venter de deres første barn. Foto: Bo Nymann / Her & Nu

Amalie Dollerup og Andreas Jebro afslører: Skal flytte

Næste sommer rykker familien vestpå.

I torsdags kunne skuespillerparret Amalie Dollerup og Andreas Jebro løfte sløret for, at de i 2025 begge skal spille med i Sønderborg Sommerrevy Show.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-stjerne er blevet far igen

Artiklen fortsætter under videoen...

Men med over 300 kilometer fra parrets hus i Virum i Nordsjælland til den sønderjyske by er den lange pendlertur ikke ligefrem tiltrækkende for parret. Derfor pakker de for en stund kufferterne og flytter til Sønderborg henover sommeren.

- Vi lejer et hus, fortalte Amalie til HER&NU til søndagens Lauritzen-prisuddeling.

- De har nogle dejlige områder. Havet er så tæt på hele vejen rundt. Så vi skal ud og bo i et dejligt sommerhusområde, hvis det, vi går og kigger på lige nu, forhåbentligt klapper, lød det fra Andreas, mens Amalie forsikrede om, at det gør det.

Parret har sammen August på fem år, der flytter med, og de ser frem til at lukke den sjællandske støj ude for en stund for at fokusere på deres fælles arbejde.

- Vi kommer helt sikkert til at øve med hinanden. Det bliver også en arbejdslejr at være derovre og meget intenst, og vi glæder os også til at få den arbejdsboble, for i København er der også mange andre ting, man skal, forklarede Amalie.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendte til Lauritzen-prisen

Det bliver ikke første gang, Andreas og Amalie skal stifte bekendtskab med den jyske muld i Sønderborg.

- Vi har arbejdet der lidt hver især på skift. Jeg var der med Bøllebob-show, da jeg var 14, så jeg husker salen i teatret og har nogle sjove momenter med mig fra Sønderborg i løbet af min karriere, fortalte Amalie.

Jeg er skidebange

Amalie er erfaren på en revyscene og brillerede senest på revyteltet på Bakken i Cirkusrevyen tilbage i 2018.

- Jeg tror, det bliver godt. Jeg glæder mgi til at give den gas med noget mere show, sang og dans. Jeg befinder mig godt i det, lød det fra den erfarne revyskuespiller, mens Andreas har det en smule anderledes med den kommende revy, der bliver hans debut:

- Jeg er skidebange. Det er med stor ærefrygt. Det er første gang, jeg skal stå i en revysammenhæng. Jeg har lavet masser af komedier på teaterscenen, men det bliver noget nyt med revygenren.

LÆS OGSÅ: Jackie slår fast: Jeg vil være single