Snart far til to: Thomas Warberg afslører kønnet

Inden længe flytter en lille ny ind på matriklen hos komikeren.

Mandag blev holdet bag næste års Tivolirevy afsløret. 

Det bliver skuespiller Søs Egelind, sanger og skuespiller Kurt Ravn, komiker Thomas Warberg samt kapelmester Mathias Grove, der sammen med Tivolirevyens kreative chef, Linda P., skal betræde de skrå brædder i Glassalen. 

LÆS OGSÅ: Rasmus Botoft bliver vært på nyt program

For Thomas Warberg, der snart bliver far til to, er der dog ikke meget på tapetet - udover den snarlige familieforøgelse - indtil revyen står for døren næste år. 

- Det er planen, at jeg skruer så meget ned, jeg overhovedet kan, fortæller komikeren til HER&NU og afslører i samme ombæring, at han og kæresten Julie venter sig endnu en dreng: 

- Jeg har sagt til mig selv: "Hvis der noget tidspunkt i mit liv, hvor det giver mening ikke at lave så meget, er det så ikke med to drenge under to år?"

Thomas og Julie blev forældre til sønnen Alfred i april 2023, og nu bliver han altså inden længe storebror - faktisk kan lillebror melde sin ankomst hvornår det skulle være. 

For komikerens vedkommende ser han da også frem til at komme ned i gear, rent arbejdsmæssigt, og bruge sin tid med familien. 

- Det er den revy, jeg skal lave, og det glæder jeg mig helt vildt til. Og så skal jeg være familiefar indtil da, og så bare komme med ro og overskud, fortæller han. 

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne knust over dødsulykke