Ægtemanden afslører: Sådan scorede hun mig

Michèle Bellaiche agtede at få sin nye ægtemand med i 'Go' morgen Danmark'.

Det trak i den grad overskrifter, da Michèle Bellaiche for nylig kunne afsløre, at hun har giftet sig med Andreas Mathew. 

Mest af alt, fordi det var lykkedes 'Go' morgen Danmark'-værten at holde sin udkårne hemmelig for offentligheden. 

LÆS OGSÅ: Louise Wolffs chok til bryllup: Han faldt om

Kort efter den store afsløring kunne hun i podcasten 'Soul Sisters', som hun har med slyngveninden Carolyne Kaddu, da også løfte sløret for, hvordan det forelskede, nygifte par mødte hinanden. 

 - Jeg møder ham, fordi min søster har arbejdet sammen med ham og faktisk siger til mig, at hun tror, han kunne være noget for mig. Det har jeg aldrig hørt min søster sige før, lød det da fra Michèle Bellaiche. 

Det er dog ikke helt samme fortælling, Andreas Mathew kommer med. 

Til TV 2 Nord fortæller han, at parret mødtes over en kop kaffe i hovedstaden - det under påskud af, at tv-værten skulle høre mere om Andreas' arbejde med patientnær kunst og kulturimplementering i forhold til rehabilitering og sundhed på Aalborg Universitetshospital, fordi hun ville have ham med i studiet hos 'Go' morgen Danmark'. 

De to fandt dog hurtigt ud af, at der var en helt særlig kemi de to imellem, og her var det altså Michèle, der tog teten, hvad angår at komme på en rigtig date. 

LÆS OGSÅ: Royal Run er tilbage med ny værtsby

- Jeg var nok lidt langsomt opfattende, men efter et par arbejdsrelaterede møder sagde Michèle, at hun godt kunne tænke sig at møde mig, hvor det ikke handlede om arbejde, fortæller Andreas til TV 2 Nord og tilføjer: 

- Jeg tænkte ellers, hun var ude af min liga.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-par skal være forældre