Midt i skilsmissedrama: Janni Ree vælter sig i tilbud

Der går nok ikke længe før, at Janni Ree har fast tag over hovedet igen.

Selvom Janni Ree er blevet smidt på porten, og nok ikke får en krone, når hun og Karsten skal skilles, kommer hun ikke til at sove på gaden. Flere i Danmark er nemlig klar til at åbne deres døre for hende, hvis det bliver nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Janni om skilsmissen: Vi havde et usundt forhold

- Jeg har ikke fået styr på boligsituationen endnu, men der er mange, som tilbyder mig en bolig. Det er faktisk rigtig sødt. Jeg oplever en stor omsorg fra folk, som tilbyder mig det ene og det andet. Folk tilbyder mig enten, at jeg kan bo hos dem, eller også skriver de, at de har en bolig, som jeg kan låne, fortæller Janni til HER&NU. 

Og det er ikke kun et tag over hovedet, hun bliver tilbudt. Efter at have postet en besked tirsdag aften på LinkedIn om, at hun søger nye udfordringer, vælter jobtilbuddene også ind.

- Jeg har også fået en masse jobtilbud. Der er stor efterspørgsel på mig, når det gælder tv, fortæller Janni og uddyber: 

- Der har været nogle ting, som jeg synes lyder spændende, men det vil jeg ikke komme mere ind på. Men jeg er jo glad for at lave tv. 

Janni Ree afslører da også, at hun midt i al skilsmissedramaet er i gang med at optage en dokumentar, og indtil videre har hun filmet i et år.

LÆS OGSÅ: Tidligere deltager bliver dommer i 'Nybyggerne'