Karina Frimodt droppet af 'Vild med dans': Jeg er mega ked af det

Selvom Karina Frimodt sidste år vandt 'Vild med dans' med Kasper Fisker, er hun ikke blevet tilbudt at være med i år.

Karina Frimodt, der har været en fast stjerne på 'Vild med dans'-gulvet i 13 ud af programmets 20 sæsoner, må i år tage en pause fra dansegulvet på TV 2. Selvom hun sidste år strøg til tops med Kasper Fisker, er der nemlig desværre ikke fundet en passende dansepartner til hende i den kommende sæson.

Det afslører hun på Instagram.

- 13 skønne mænd har jeg danset med i 'Vild med dans'. Desværre var der ikke det rigtige match til mig i år, så der bliver ingen Frimodt-løjer i danse-manegen. Jeg vil ikke pakke noget ind, jeg er mega ked af, at jeg ikke skal være en del af dansefamilien og møde en ny dansepartner, som jeg igen skulle trylle moves med. Jeg håber bare, at der findes en plads til mig næste år, så er jeg i hvert fald kampklar, skriver hun. 

LÆS OGSÅ: Justin Bieber er blevet far

Selvom der ikke bliver tango og cha-cha-cha på TV 2 for Frimodt denne gang, lyder det dog ikke til, at efteråret bliver kedeligt for den professionelle danser.

-  Jeg glæder mig til. jeg må fortælle om 2 andre spændende programmer på TV 2, som jeg skal medvirke i, fortæller hun videre i sit opslag. 

LÆS OGSÅ: Janni om Karsten: Han er en kujon!

Udover Karina Frimodt bliver den 21. sæson af 'Vild med dans' uden Anne Laxholm, Sarah Grünewald, Jenna Bagge og Morten Kjeldgaard. De to sidstnævnte skal begge være forældre.

Læs hele danserens opslag herunder: