Janni afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

Selvom de fleste danskere arbejder 37 timer om ugen, er det slet ikke noget for Janni Ree - det har hun prøvet, og hun var ved at kaste op af det.

I det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' kommer der sandheder på bordet fra Janni Ree og Pernille Nygaard, som ikke blot er venner, de springer i denne uge ud som kollegaer. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree klar til 'Bachelorette'

Senere på ugen er der nemlig premiere på deres nye foredrag 'Rend mig i de polerede former'. Men det er ikke det eneste nye på jobfronten, viser det sig. Da vært, Marcus Eklund, spørger ind til, om Janni Ree har haft held med jobjagten, efter hun tyede til LinkedIn og blev bestormet med tilbud, faldet svarer prompte.

- Ja, der er noget, lyder det kryptisk fra Janni i podcasten, mens Pernille forsøger at redde veninden fra at tale over sig ved at henlede opmærksomheden på deres kommende foredrag.

- Jeg har jo foredrag, men jeg har fået rigtig mange tilbud. Der er mange jobs, jeg skal ikke arbejde 8-16, det gider jeg ikke. Jeg skal arbejde med noget, der er sjovt. Det kan jeg slet ikke klare mere, jeg har engang arbejdet 8-16, da jeg var mediekonsulent, fortæller Janni og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Taler ud om 'Forsidefruer': Det var hårdt

- Der arbejdede jeg 8-16 hver dag, det var rigeligt, der var jeg ved at kaste op. Det er da nogle år siden. Det er måske 15 år siden, det er også en del. Jeg har da arbejdet op i 40'erne.

Helt konkret vil Janni ikke ud med, hvad hendes fremtid byder på på jobfronten, udover foredrag og arbejde via Instagram, men hun understreger, at hun har sagt ja til et jobtilbud. 

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører ny fyr

Hør snakken om job i videoen øverst i artiklen, og hør hele afsnittet af podcasten herunder: