Janni Ree: Derfor faldt jeg for Jeppe

Ifølge Janni er Jeppe alt det, hun har manglet i sit tidligere ægteskab.

Kærligheden blomstrer på ny for Janni Ree, som for et par uger siden annoncerede, at hun skulle skilles fra sin mand, Karsten Ree, gennem godt ti år. Skilsmissen kom som et chok for mange, men for Janni har den været undervejs længe.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par afslører TV-snyd

Hun har tidligere givet udtryk for, at hun ikke var glad i sit ægteskab og skulle være gået længe før. I går afslørede Janni så, at lykken er vendt for hende, idet der er en ny mand i hendes liv ved navn Jeppe Rowlandson Stokholm. 

Hun mødte sin nye kæreste måneden inden, hun bad Karsten om skilsmisse, og nu fortæller hun i et interview med SE&HØR, hvorfor hun ikke kunne undgå at forelske sig i Jeppe.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette' har født

- Jeppe er lynende intelligent. Han er som sagt skatteadvokat, han er klog, og han er flot. Han er sød, og han er kærlig. Han har hele pakken. Han er alt det, jeg har manglet, fortæller Janni til mediet.

LÆS OGSÅ: Janni og Pernille aflyser stor satsning

Janni lægger da heller ikke skjul på, at hun nyder den forkælelse, som Jeppe giver hende, og det handler ikke så meget om gaver, men mere om handlinger i form af at lave mad til hende og massere hendes fødder.

LÆS OGSÅ: Janni afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

Det har aldrig været en hemmelighed, at Karsten Ree er den meget sparsommelige type, og at det har været Janni, der stod for blandt andet madlavning på Vedbæklund.

Skilsmissen mellem Janni og Karsten eskalerede hurtigt i medierne og endte med, at Janni politianmeldte Karsten for vold, mens han anmeldte hende for forsøg på afpresning. Karsten har endnu ikke kommenteret hverken skilsmissen eller Jannis nye forhold.

Janni og kæresten Jeppe