Jeppe taler ud om Janni: Ekstremt misforstået

Det gør ondt på Jeppe, at folk ikke kender Janni, som han gør.

Det er nok de færreste, der ikke ved, hvem Janni Ree er, og man skal have gjort sig umage for ikke at se hendes navn i mediebilledet de seneste uger. 

LÆS OGSÅ: Janni er rystet: Jeg havde ikke regnet med, at det blev så stort

Men med statussen som kendis følger også en masse fordomme, og Jannis nye kæreste, Jeppe Stokholm, indrømmer, at før de mødtes, havde han også nogle idéer om, hvordan Janni var som person. Men hun endte med at overraske ham.

- Jeg er jo vokset op med Janni, som var Oddset-pige i hele min ungdom. Så jeg vidste jo udmærket godt, hvem Janni var, og når man har set et billede af nogen igennem så mange år, så danner man sig et billede af, hvordan hun er. Og der må jeg bare sige, at det er en helt anden Janni, jeg er sammen med – som i helt andet, fortæller Jeppe og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni og Pernille aflyser stor satsning

- Jeg er sammen med en utrolig dyb indsigtsfuld pige, der virkelig reflekterer over livet. Noget af det første, vi talte om, var faktisk tro og religion. Janni elsker at gå i kirke, jeg elsker at gå i kirke, og vi er begge to troende. Når man ser en reklame for Oddset med Janni eller ser Janni på den røde løber, så ved man slet ikke, hvor dyb en kvinde, der er bag det.

LÆS OGSÅ: Janni afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

Jeppe mener, at Janni er ekstremt misforstået og fortæller, at de to elsker at se historisk dokumentar og noget, de kan blive klogere af, så hun taler ifølge Jeppe til hans indre nørd.

Man kommer til at se den dybe Janni 

Janni ved godt, at hun bliver misforstået, men de slår begge to fast, at det kun er naturligt, når folk kun har set den sjove og bramfri side af hende, der optræder i reality-genren.

LÆS OGSÅ: Janni Ree politianmelder Karsten for vold

- Jeg kunne godt tænke mig, at folk så mere af mig og så hele mig, og det kommer de også til. Men mere kan jeg ikke sige. Der kommer noget, hvor I kommer til at se den dybe Janni. Der går man meget tæt på mig, fortæller Janni hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens skilsmisse: Sønnen er også smidt ud

Parret drømmer om at dele deres fremtid mellem Danmark og Schweiz, hvor Jeppe passer sin karriere i Schweiz, og Janni kan være mere privat, mens hun kan passe sit offentlige liv i Danmark, hvor Jeppe også besøger sine børn. Jeppe har ingen mission om at ændre Janni, og derfor har han heller intet imod at indgå i hendes offentlige liv og stå ved hendes side.