Janni er rystet: Jeg havde ikke regnet med, at det blev så stort

Opmærksomheden vedrørende skilsmissen er tilsyneladende kommet bag på Janni Ree.

Det har mildest talt været en stormfuld tid for Janni Ree, 54, der den 20. august annoncerede, at hende og Karsten Ree, 79, nu skulle skilles efter ni år som ægtefolk. 

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører vildt vægttab

Siden annonceringen er det ikke gået stille for sig, og det har været en tid med politianmeldelser, drama og beskyldninger.

Videoen fortsætter under Janni Ree og Patrik Wozniacki. 

Den offentlige opmærksomhed og det store fokus på skilsmissen er dog kommet bag på Janni Ree. Det fortæller hun til pressedag på det nye tv-program 'Sælg! Sælg! Sælg!'.

- Jeg havde ikke regnet med, at skilsmissen blev så stor, og kom ud offentligt på den måde. Så det kom lidt bag på mig, fortæller Janni til HER&NU og fortsætter:

- Så udover, at jeg skal igennem den her skilsmisse, så skal jeg også dele den med resten af Danmarks befolkning, og det er uroligt hårdt, når jeg i forvejen sidder med alle følelserne ude på tøjet. 

LÆS OGSÅ: 'Sygeplejeskolen'-skuespiller i voldsomt uheld: Fik hjerneblødning

Janni er da også ved at få nok af eksponeringen og håber på at gå en roligere tid i møde.

- Det er hårdt, at alle har en mening, og de kender jo ikke sandheden, og de ved ikke, hvorfor jeg vil skilles. De tror, at det er Karsten, der vil skilles. Det hele har jo været et stort kaos fra start, men nu vil jeg gerne have lidt ro på. Jeg synes, der har været alt for meget, fortæller Janni til HER&NU. 

LÆS OGSÅ: 'Nybygger'-par efter sønnens død: Medlidenheden er svær