Janni: Sådan svigtede Karsten mig

Selvom det er sket en masse igennem årene, kan Janni alligevel sætte en finger på ét øjeblik, som blev afgørende for hende i forhold til Karsten.

Siden Janni offentliggjorde sin skilsmisse fra Karsten Ree, har hun ikke lagt skjul på, at det længe har stået skidt til mellem det tidligere ægtepar, og hun har sågar meldt Karsten for psykisk, fysisk og økonomisk vold. Han har til gengæld meldt hende for forsøg på afpresning.

LÆS OGSÅ: Janni gør rent bord: Skiller de dårlige mennesker fra

Janni har ikke i detaljer fortalt, hvad der er foregået mellem dem, eller hvad der gjorde, at hun besluttede sig for at gå, men i podcasten 'Dato' fortæller hun om en episode, der har sat dybe spor i hende. Det sker, da snakken falder på det at græde.

- Sidst jeg græd var, da min far døde. Han dør kvart i syv om morgenen, og så kan jeg huske at Karsten, han græder nemlig aldrig – man må ikke græde, siger, at nu må du græde færdig. Nu tager jeg væk i tre dage, og så må du selv finde ud af det, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni og Pernille aflyser stor satsning

- Der kan jeg bare huske, at det gjorde et eller andet ved mig, at jeg blev forladt, og så skulle jeg ligge og græde med mine veninder over, at min far var død, og han var bare væk. Jeg tror faktisk ikke, jeg har grædt særlig meget siden der, fordi jeg gik i så stor chok tilstand, fordi jeg blev efterladt i sorg. Min far var lige død, og så tager min mand og bedste ven bare væk og siger, nu kan du lige græde færdigt – det gjorde ondt.

Janni erkender i podcasten, at når hun altid har gået efter ældre mænd, så skyldes det formentlig, at hun har søgt en form for faderrolle, som hun selv manglede i barndommen. Derfor mener hun også, det er misforstået, når folk stempler hende som golddigger, for det har ifølge Janni aldrig været pengene, det har været den trygge faderrolle.

LÆS OGSÅ: Janni afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

Ved episoden med hendes fars død stod det dog klart, at Karsten ikke beskyttede hende og gav hende det, hun havde brug for.

- Det gjorde et eller andet ved mig, at jeg ikke blev trøstet, at da jeg havde allermest brug for et menneske, at personen bare tager væk og efterlader mig i en kæmpe sorg, og så skal jeg græde færdig, forklarer Janni i podcasten.

Efter skilsmissen fra Karsten har Janni ikke lagt skjul på, at hun har brug for at få bearbejdet en del hos en psykolog. Hun har dog allerede brudt mønsteret med de ældre mænd, idet hendes nye kæreste, Jeppe Stokholm, er seks år yngre end hende selv.