Sådan faldt Janni for Jeppe

Det lå ikke i kortene, at kærligheden skulle blomstre over juridiske råd, før skilsmissen var en realitet, men det var, hvad der skete for Janni Ree og Jeppe Stokholm.

At enden på et ægteskab skulle blive startskuddet for en heftig romance, havde hverken Janni Ree eller Jeppe Stokholm set komme. 

LÆS OGSÅ: Janni er rystet: Jeg havde ikke regnet med, at det blev så stort

De fik kontakt over noget så usexet som skattejura, da Janni søgte juridisk hjælp og fik kontakt til Jeppe gennem en veninde. Hurtigt gled snakken dog væk fra juraen.

- Vi ringede sammen, og det var professionelt i starten, og så blev det mere end professionelt, vi talte rigtig godt sammen, og der var god kemi. Vi talte sammen i fire timer om dagen, fortæller Janni, og Jeppe supplerer:

LÆS OGSÅ: Janni gør rent bord: Skiller de dårlige mennesker fra

- Ja, vi snakkede sammen fra morgen til aften i nogle uger, og det startede med noget så simpelt som noget juridisk om skat, og i takt med, at vi fik talt om det, udviklede samtalen sig.  Janni betror mig så, at det ikke går så godt i hendes ægteskab, og hun ved ikke sine levende råd, for hun bor jo i København, hvor alle kender hende, og hun har ikke nogen at tale med, fortæller Jeppe og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Derfor faldt jeg for Jeppe

- Hun havde brug for en, hun kunne stole på, som ikke talte over sig til den danske presse. Jeg har jo selv været igennem en skilsmisse, så jeg begyndte at tale om mine erfaringer fra det, for en ting er jura, noget andet er det personlige.

Første møde: Hun talte som et maskingevær

Relationen og den spirende kærlighed kom bag på dem begge og skete, da de mindst ventede det. En dag under en samtale, hvor Janni brokkede sig over, at Karsten igen var taget afsted for at køre ræs, sagde Jeppe i sjov, at hun da bare kunne komme til Schweiz.

LÆS OGSÅ: Janni og Pernille aflyser stor satsning

Her viste Janni sig fra sin handlekraftige side og tog ham på ordet, hvilket i den grad imponerede hendes nye flirt. Men det gjorde også, at forholdet pludselig blev meget virkeligt, da de stod fysisk ansigt til ansigt.

- Jeg henter hende i Zurich lufthavn, og hun kommer med et fly fyldt med danskere, og Janni kan jo ikke gå nogle steder hen uden at blive genkendt, så de vidste alle sammen, hvem hun var. Så jeg går hen og præsenterer mig, tager hendes kufferter og siger, at vi skal herhen og peger mod bilen, fortæller Jeppe og fortsætter med et smil:

- Og Janni hun snakker som et maskingevær hele vejen hen til bilen, og vi får sat os ind i bilen og kørt ud af lufthavnen, og hun taler stadigvæk. Så tager jeg hendes hånd og siger: "Janni, vi to skal lige connecte, prøv lige at tie stille lidt". Så var hun tavs i et kvarter, og nu er jeg jo rigtig meget sammen med Janni, og det er ikke sket før eller siden, så det var imponerende.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens skilsmisse: Sønnen er også smidt ud

Jeppe: Janni er misforstået

Det var ikke kun Janni, der var nervøs for det fysiske møde. Jeppe var nervøs, imponeret over Jannis handlekraftighed ved at tage til Schweiz og så erkender han, at det nok var ham, der blev mest overrasket i det fysiske møde med Janni.

LÆS OGSÅ: Bitter strid fortsætter: Skal forhandle ægtefællebidrag

- Jeg er jo vokset op med Janni, som var Oddset-pige i hele min ungdom. Så jeg vidste jo udmærket godt, hvem Janni var, og når man har set et billede af nogen igennem så mange år, så danner man sig et billede af, hvordan hun er. Og der må jeg bare sige, at det er en helt anden Janni, jeg er sammen med – som i helt andet, fortæller Jeppe og fortsætter:

- Jeg er sammen med en utrolig dyb indsigtsfuld pige, der virkelig reflekterer over livet. Noget af det første, vi talte om, var faktisk tro og religion. Janni elsker at gå i kirke, jeg elsker at gå i kirke, og vi er begge to troende. Når man ser en reklame for Oddset med Janni eller ser Janni på den røde løber, så ved man slet ikke, hvor dyb en kvinde, der er bag det.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: Melder hinanden til politiet

Jeppe mener, at Janni er ekstremt misforstået og fortæller, at de to elsker at se historisk dokumentar, og at hun taler til hans indre nørd. Janni ved godt, at hun bliver misforstået, men de slår begge to fast, at det kun er naturligt, når folk kun har set den sjove og bramfri side af hende, der optræder i reality-genren.

- Det er jo også derfor, vi kommer til at splitte os lidt op. Forstået på den måde, at  Janni har sit offentlige liv i Danmark, og det kommer hun til at passe og varetage, og jeg vil i højere grad fokusere på mit liv hernede i Schweiz, og hvis vi kan få det indrettet på en måde, så Janni kan have et ben i begge lejre, så er det det, vi gør, fastslår Jeppe, som dog også ofte kommer til København, hvor hans to børn bor.

Janni og Jeppe forelskede sig hurtigt, og netop det, at forelskelsen startede i telefonen gjorde, at de lyttede til hinanden og hørte, hvad de kalder hjertets frekvens, der fandt hinanden på afstand. De mødtes første gang fysisk tilbage i juni, og herefter var der ingen vej tilbage for Janni. Hun skulle ud af sit ægteskab.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par skal skilles

Selvom Janni ofte har tænkt, at hun skulle være gået fra Karsten noget tidligere og ikke ved, om hun havde fundet modet til det, hvis hun ikke havde mødt Jeppe, så tror hun på skæbnen. Derfor er hun glad for, hun blev hos Karsten i 11 år, for ellers havde hun måske ikke mødt Jeppe.