Janni midt i dramatisk skilsmisse: Jeg elsker ham stadig

Kærligheden er ikke forsvundet fuldstændig, selvom parret efter 11 år har besluttet at gå hver til sit.

Det er bestemt ikke gået stille for sig, siden Janni og Karsten Ree 20. august annoncerede, at de skal skilles efter 11 års forhold, heraf ni år som ægtefolk. 

Først herskede der tvivl om, hvem af parterne, der faktisk havde søgt om skilsmisse, da begge påstod at være den, der ville skilles. Siden indrømme Janni dog, at skilsmissen var hendes ønske, men at det var Karsten, der søgte om den. 

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Mads afslører kønnet

Dernæst har begge parter valgt at politianmelde hinanden - Karsten har anmeldt sin - nu tidligere - viv for afpresning, mens Janni har anmeldt rigmanden for både økonomisk, psykisk og fysisk vold. 

Men selvom det altså går dramatisk for sig i skilsmissen, - og det til offentlig skue - nærer den tidligere forsidefrue stadig kærlighed til sin kommende eksmand. 

Det fortæller Janni i et særafsnit af podcasten 'Marcus og Realitypanelet', der udgives i samarbejde med HER&NU/Realityportalen, som bliver tilgængeligt mandag. 

- Man elsker jo stadig sin bøddel, indrømmer hun og tilføjer: 

- Uanset, hvordan man er blevet behandlet, vil du stadig søge tilbage til den person, du har higet efter. Der vil jo altid være noget kærlighed. 

Kunne hun gøre det om, ville hun dog ikke være blevet i forholdet så længe, slår Janni fast. 

LÆS OGSÅ: Skjulte forholdet til Lisbet Lundquist: Hemmelige kærester

- Jeg brugte jo hjertet. Hvis jeg brugte hjernen havde jeg handlet helt anderledes, men jeg bruger mit hjerte, forklarer hun. 

Adspurgt, hvorvidt Janni fortryder forholdet til Karsten, lyder det: 

- Det er jo et hårdt ord at sige, man fortryder. Der har jo også været nogle gode ting, det er jo slet ikke det. Men det er mange år, hvis du ikke har det godt, at være i et forhold på 11. Det er usundt for dig.

LÆS OGSÅ: Michael Olesen afslører: Derfor er jeg ikke med i 'Vild med dans'

Special-afsnittet med Janni Ree og Pernille Nygaard kan lyttes til på alle podcasttjenester eller herunder: