Janni Ree politianmelder Karsten for vold

Ifølge Janni Ree har Karsten Ree udsat hende for flere forskellige former for vold.

Janni Ree har politianmeldt sin kommende eksmand, Karsten Ree, for flere tilfælde af vold.  

Det skriver SE og HØR, der først bragte historien. 

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne indtager 'Vild med dans'

I sidste uge kom det ellers frem, at milliardæren havde politianmeldt sin tidligere hustru for afpresning, og i samme ombæring kunne Janni fortælle, at hun ligeledes havde politianmeldt Karsten. 

LÆS OGSÅ: Efter hård kritik: Dennis Knudsen trækker i land

Hun ville dog på daværende tidspunkt ikke fortælle, hvad hun havde politianmeldt ham for, men nu tager den tidligere forsidefrue bladet fra munden og fortæller, hvad anmeldelsen lyder på. 

- Jeg har anmeldt ham for fysisk vold, psykisk vold og økonomisk vold. Jeg har et professionelt team bag mig, som selv har oplevet noget lignende, fortæller Janni til ugebladet. 

Til B.T., som har adgang til anmeldelsen, fortæller hun, at hun i deres 11 år lange forhold mistede sig selv. 

- Jeg har levet i det. Jeg har virkelig elsket ham. Men når man igennem så mange år bliver trynet og ydmyget, så mister du dig selv. Du rykker dine grænser, siger Janni Ree til B.T. og fortæller videre, at en sten er løftet fra hendes skuldre, nu offentligheden får indsigt i den påståede vold. 

LÆS OGSÅ: Janni reagerer på SMS: - Det er ubehageligt

- Jeg er egentligt lettet nu, og jeg er glad for al den hjælp, jeg har fået. Der skal mere fokus på det, for der er masser af mænd med penge, der slipper afsted med den slags, og masser af kvinder, der ikke tør sige noget.