Tilbage på skærmen: 'Love Island'-Olivia chokerer i vildt sex-program

Reality-baben er tilbage på skærmen i et helt nyt og meget anderledes program.

Af Emilie Holm Egebro - 26. september 2019 kl. 12:03

Da den første danske udgave af ‘Love Island’ løb over skærmen sidste efterår, lærte danskerne den stortatoverede Olivia Salo at kende. Hun flirtede sig igennem villaen og endte til sidst med at finde kærligheden i Joakim. De to nåede at blive programmets længst varende forhold og endda at flytte sammen, men kærligheden brast efter fem måneder.
Efter ‘Love Island’ delte Olivia selv flittigt ud af sit liv på Instagram, kort tid efter kom hende og Joakims fælles YouTube-kanal (som dog ikke har været aktiv siden bruddet), og siden fik Olivia sin egen blog. Derudover igangsatte hun også et arbejde på sin egen elektroniske kogebog.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia åbner op om bruddet: Nu er Joakim flyttet ud
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par
Nu får vi dog en hel del at se til Olivia på skærmen igen. Inden længe medvirker hun nemlig i den nye sæson ‘Til middag hos’ sammen med Amin Jensen, Danny Kool og Anni Fønsby. Derudover er Olivia fra i morgen aktuel i det spritnye Viafree-program: ‘Olivia og sexmyterne’, hvor reality-baben blandt andet besøger en swingerklub, en domina og en glædespige for at undersøge de forskellige sexmyter herom.
– Da jeg kom hjem fra ‘Love Island’, havde jeg en ide om, at jeg ikke ville være genbrug i reality-segmentet og være med i ‘Robinson’ eller ‘For lækker til love’ eller noget andet i den stil. Jeg ville gerne fortsætte i tv-branchen, men som vært, og så var det, at David, som er tilrettelægger på programmet, og som også castede mig til ‘Love Island’, ringede til mig for at foreslå formatet, fortæller Olivia til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Jamie afslører: Min kæreste var ikke fan af mig i ‘Love Island’
– David og jeg er også venner i det private, og han ved, som man også så det i ‘Love Island’, at sex er ret nonchalant for mig. Og er der en ting, der sælger, så er det sex. Derfor havde han en grundide til programmet, som han og jeg så brainstormede videre på, så vi begge endte med det helt rigtige resultat, som vi begge var tilfredse med. Så grundideen til ‘Olivia og sexmyterne’ er Davids, og så har jeg så været med på sidelinjen.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Moderne seksualundervisning

Olivia fortæller, at tanken med det nye Viafree-program er, at det skal være underholdende, men samtidig håber hun på, at folk også kan lære noget af det.
– Jeg håber at programmet kan ryste posen i forhold til sex. Hele vores målsætning er jo, at det skal virke som en slags moderne seksualundervisning, fordi vi kommer ind på så mange emner i den danske sex-industri, som folk har hørt lidt om, men som mange ikke kender til. Så at vi har været så privilegerede at få lov at komme med i en svingerklub og hos en luder for at følge hendes arbejdsdag, det er jo lidt noget, danskerne ikke har oplevet før. Særligt fordi vi prøver at gøre det oplysende fremfor skamfuldt, for det er jo netop ikke skamfuldt, men derimod en helt almindelig hverdag for mange mennesker, forklarer Olivia.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk efter skilsmisse: Ekskones nye fyr er drømmen
LÆS OGSÅ: Nyt realitypar: ‘Paradise’-babe scorer ‘Ex on the Beach’-hunk
– Hvis det her program blev rullet ind på en projektor i folkeskolen, så ville det virkelig være fantastisk. Det er vigtigt at få frem, at det er helt okay at have nogle lyster, og at man ikke skal føle sig forkert eller føle, at ting er skamfulde at gøre. Det vil jeg gerne have frem, uddyber hun og tilføjer, at hun også håber, at programmet kan blive starten på en lang værtskarriere for hende:
– Det er så dejligt at være tilbage på skærmen, jeg har savnet det. Og jeg synes, det er super fedt at være i den her værtsrolle, så jeg håber, at programmet kan føre til mere af det i fremtiden. Lige nu optager jeg ikke noget, men jeg skal jo medvirke i ‘Til middag hos’ her den 7. oktober, og så er jeg i åben dialog med min tilrettelægger, David, omkring nogle ting. Vi er blevet et godt team, og han forstår 100 procent, hvordan jeg gerne vil brande mig selv. Jeg forstår også hans måde at arbejde på, og samtidig har vi super god kemi. Vi har allerede pitchet nogle ideer ind til TV3, som jeg håber, vi kan gå videre med. Jeg kan desværre ikke afsløre, hvad det er, forklarer hun.
Se ‘Olivia og sexmyterne’ i morgen på Viafree. Herunder kan du få et smugkig:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal giftes
LÆS OGSÅ: Tidligere Miss Paradise er blevet bodybuilder – kan I kende hende?

Læs mere om