Mere tv på vej: Anni Fønsby går sammen med 'Love Island'-babe

Realitydeltageren er inden længe tilbage på skærmen.

Af Nikolaj Vraa og Jonas Sand - 19. juni 2019 kl. 11:04

Det er efterhånden længe siden, at tv-seerne har set noget til Anni Fønsby, der blandt andet havde sin egen tv-serie med eksmanden Erik Damgaard og har medvirket i ting som 2015-udgaven af ‘Jeg er en celebrity – få mig væk herfra’.
SE BILLEDET: Dansk realitybabe har født

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da det gik helt galt, da Anni skulle male.

LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen
Men nu kan tv-seerne inden længe opleve hende på skærmen igen. Ifølge HER&NU’s oplysninger har hun netop optaget en omgang ‘Til middag hos’ til TV3. Her spiser hun sammen med Amin Jensen, Danny ‘Kool’ Sørensen og Olivia Salo fra ‘Love Island’.

Olivia fra ‘Love Island’ er ifølge HER&NU’s oplysninger en af de tre, der medvirker sammen med Anni. (Foto: Michael Stub).


Anni Fønsby er for nylig blevet single, efter forholdet til Jesper Christensen gik i stykker. Det bekræftede hun for nylig over for HER&NU.
– Det er slut. Der er ikke så meget mere at sige til det, lød hendes korte besked. Jeg er videre, og jeg har det godt. Jeg nyder livet og bruger min tid på mig selv, mine børn og mine venner, siger Anni, der altså ifølge HER&NU’s oplysninger snart kan opleves på tv-skærmen igen.
Det vides ikke, hvornår den nye sæson af ‘Til middag hos’ sendes.
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det