HOT NEWS: 'Love Island'-par flytter sammen

De vandt ikke finalen, men til gengæld har de for alvor vundet hinandens hjerter.

Af Louise Andersen - 17. januar 2019 kl. 14:58

Joakim og Olivia fandt for alvor melodien under sydens sol på Gran Canaria i TV3-programmet ‘Love Island’, og i modsætning til flere af de andre par, så holder de to stadig sammen hjemme i Danmark.
Joakim og Olivia er stadig kærester, og det ser ud som om, at tingene bare kører på skinner for de to turtelduer – faktisk så meget, at de er klar til at tage næste skridt i forholdet. Det fortæller de i en ny YouTube-video, hvor de besvarer spørgsmål fra deres følgere.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-babe har fundet kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: Ny ‘Familien fra Bryggen’-sæson får snart premiere
– I dag har vi været ude på Sluseholmen og se på vores fremtidige lejlighed, som vi skal bo i sammen. 1. marts flytter vi sammen i vores fælles bolig. Det bliver fandme fedt. Det er i hvert fald en stor fremtidsplan, fortæller parret i videoen.
Parret fortæller derudover i videoen, hvordan det ser ud med planer om børn, da det er dét spørgsmål, de har fået allerflest gange.
– Det er slet ikke på tegnebrættet, sådan overhovedet ikke. Det er fedt, at I interesserer jer så meget for vores fremtid, at det bliver det mest stillede spørgsmål, men der må vi svarer blankt nej. Det kommer ikke til at ske i en nær fremtid – det gør det godt nok ikke, siger parret.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned
Du kan se resten af YouTube-videoen herunder, hvor parret også fortæller, om de har bevidst har taget afstand til de andre ‘Love Island’-deltagere. 

LÆS OGSÅ: ÆGte ‘Paradise’-drama fortsætter: Bliv voksen og få dig en uddannelse!
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-babe flytter til udlandet