HOT NEWS: 'Love Island'-stjerne bliver forfatter - Her & Nu

HOT NEWS: 'Love Island'-stjerne bliver forfatter

Olivia arbejder netop nu på sin første bog, men det kommer ikke til at blive den sidste.

Af Louise Vilsbøl - 22. marts 2019 kl. 07:24

I ‘Love Island’ lagde Olivia Salo ikke skjul på, at hun er glad for mad og især kan hun godt lide at kreere lækre retter, som er lidt udover det sædvanlige. Det har hendes følgere nok også bemærket, når hun forkæler kæresten Joakim i deres nye fælles hjem.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet
Olivia har sågar sin egen Instagram-profil til opskrifter og tips til madlaving, som hun startede op i begyndelsen af februar. Aktiviteten på profilen varede dog kun i en uges tid, men det er der en god grund til, afslører hun nu.
– Jeg er nemlig i gang med at skrive den første ud af mange kogebøger. Konceptet bliver ret nemt og digitalt. Det bliver nemlig i e-bogs format, så det er nemt at have den med på din telefon eller tablet, skriver Olivia på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nathalie forklarer episk ‘Love Island’-klip: Derfor drak jeg så meget vand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


– Jeg kan afsløre så meget, at den første kommer til at være en kogebog med 12 italienske retter, tips til god vin og hvilke krydderier og olier jeg synes er et must i dit køkken. Prisen kommer til at være 199 kr, og den italienske er den første i rækken med retter inspireret af forskellige dele af verden.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kasper og Josefine fra ‘Love Island’ er gået fra hinanden
Det bliver altså startskuddet til en karriere som forfatter for Olivia, der allerede har en god platform i sin Instagram-profil til opskrifterne med hele 22.600 følgere, så noget tyder på, at interessen for hendes madlavning er stor.
Få et tilbageblik på begyndelsen på Joakim og Olivias forhold i ‘Love Island’-villaen herunder:
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Paradise’-babe sked i bukserne i brandert