Jamie afslører: Min kæreste var ikke fan af mig i 'Love Island'

Der var ikke lagt op til sød musik ved første øjekast.

Af Louise Vilsbøl - 16. september 2019 kl. 15:14

I sidste måned afslørede Jamie Eschen fra ‘Love Island’, at han havde fundet kærligheden; Sophia. Han havde datet Sophia i et stykke tid, men de blev først officielt kærester i august.
Dengang var Jamie meget hemmelighedsfuld, men til ‘Stjerne Boksning’ åbnede Jamie lidt mere op omkring kæresten. Det var dog ikke det eneste, han afslørede om forholdet, det viser sig nemlig, at Jamie havde alle odds mod sig, da han mødte kæresten.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
– Hun var faktisk ikke fan af mig i ‘Love Island’, hun syntes, sammen med sine veninder, at jeg var meget arrogant og var meget hård i det. Men efter hun har lært mig at kende, kan hun godt se, at det er en helt anden side af mig, men som sagt seerne der hjemme ser jo ikke engang halvdelen af, hvad der foregår i et program jo, så det er klart, man ikke kan danne sig et helt billede af, hvordan en person er ud fra 42 minutters tv-visning hver dag, fastslår Jamie og afslører, at starten på forholdet ikke var helt nem.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
– Hun havde det ret svært i starten, for hun er ikke fan af reality og de ting, det står for, for mange realitystjerner laver noget dumt i programmerne. Hun er ikke så glad for reality, også på grund af al den opmærksomhed, der kommer med diverse, hun vil jo gerne have mig for sig selv, det er klart.
Nu kører det dog på skinner, og selvom hendes navn ikke er på lejekontrakten, så er Sophia nærmest flyttet ind hos Jamie, hvor hun er hele tiden, og Jamie forsøger da også at lokke hende frem i lyset og måske endda meden tur på den røde løber.
Se hele interviewet med Jamie øverst i artiklen.
STORT GALLERI: SÅ vild var ‘Ex on the Beach’-premieren
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Ex on the Beach’-Bastian ville gerne hjem