Nyt realitypar: 'Paradise'-babe scorer 'Ex on the Beach'-hunk

Realityverdenen har fået et nyt par.

Af Jonas Sand - 6. september 2019 kl. 15:42

Kærligheden blomstrer i realityland. ‘Paradise Hotel’-deltageren Cecilie Digemose og Nicklas Johansen fra ‘Ex on the Beach’ har nemlig fundet sammen, og i den seneste måneds tid har realitystjernerne dannet par med hinanden.
Det bekræfter en lykkelig Cecilie over for Realityportalen, og hun fortæller, at det var hende, der fik øjnene op for partneren og tog den første kontakt.
’Ex on the Beach’-babe håber på bolleven
– Jeg så ham i ‘Ex on the Beach’, og jeg syntes, han så meget sød ud. Så jeg valgte at skrive til ham over Instagram, og så begyndte vi bare at se hinanden mere og mere, siger Cecilie.
Den første kontakt var i april, og siden udviklede forholdet mellem de to sig. I en måneds tid har de to derfor kaldt hinanden for kærester, og det glæder ‘Paradise’-baben sig over.
– Jeg var jo single i næsten to år, inden jeg mødte ham. Så jeg har lige skullet vænne mig til at have en kæreste – og også en, som man kan stole på, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Faldt for personlighed – og udseende

Cecilie er ikke i tvivl om, hvad hun faldt for ved realityfyren.

Kærligheden blomstrer for Cecilie og Nicklas. (Foto: Privat)


– Hans personlighed, lyder det kontant fra ‘Paradise Hotel’-deltageren, som uddyber:
– At han bare kan være sig selv, og at han ikke lader folk påvirke hans valg. Hans udseende kan man heller ikke komme udenom, griner hun.
Cecilie bor i Vordingborg, mens Nicklas bor på Amager. Der er derfor et stykke vej mellem dem, men de ser alligevel hinanden hver weekend. Tanken om en fælles adresse har dog været luftet, afslører realitybaben.
– Vi har talt om det, men lige nu tager vi én dag ad gangen, fortæller den forelskede paradiso.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne har fundet kærligheden