CHOK: 'Love Island'-par er gået fra hinanden

I fem måneder holdt det sidste par fra ‘Love Island’ sammen, men nu er det slut.

Af Louise Vilsbøl - 5. maj 2019 kl. 20:40

Da den første danske sæson af ‘Love Island’ sluttede tilbage i december var der kommet fire par ud af programmet, men kærligheden brast hurtigt for både Jonas og Ida, og allerede inden jul var Julie og Oliver også gået fra hinanden.
Kasper og Josefine tog det langsomt og blev først rigtige kærester på valentinsdag, men forholdet varede kun en måned, og tilbage var kun Joakim og Olivia, som til gengæld tog næste skridt i forholdet og flyttede sammen. Det så ud til, at alt bare var fryd og gammen, men nu er det slut.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet
– Joakim og jeg har valgt ikke at være et par mere og flytter derfor også var hinanden. Beslutningen er baseret på uoverenstemmelser om tillid og derfor har jeg også valgt at sætte bremserne i, da jeg ikke kan fungere i et forhold hvor der er brud på tillid. Vi er begge meget kede af det, jeg er måske mere afklaret om beslutningen, da det har været min, skriver Olivia på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nathalie forklarer episk ‘Love Island’-klip: Derfor drak jeg så meget vand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Fie Laursen og Frederik slå op.

 
– Jeg er enormt skuffet og ked af det over, at min tillid er blevet misbrugt. Jeg har heldigvis den bedste støtte fra mine venner og familie til at hjælpe mig med at bygge mig selv op igen. Joakim bliver boende i lejligheden, indtil han har fundet noget mere permanent, han kan flytte i. Vi fungerer stadig godt sammen, og vælger også at skilles på bedste mulige vilkår trods omstændighederne. Jeg vil ikke undvære Joakim i min hverdag, og derfor forbliver vi også hinandens bedste venner.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kasper og Josefine fra ‘Love Island’ er gået fra hinanden
Når Joakim har fundet noget at bo i, skal Olivia flytte tilbage i lejligheden sammen med hunden Joey, og det er ikke kun lejligheden, som Olivia beholder, hun overtager også parrets fælles YouTube-kanal. Der står ikke mere i indlægget om, hvad der er sket mellem dem, men Olivia skriver, at de stadig vil værne om deres privatliv, og derfor har de ifølge indlægget ikke tænkt sig at komme med flere udtalelser.
Få et tilbageblik på Olivia og Joakims forhold i ‘Love Island’ herunder