'Love Island'-babe er blevet blogger

Nu kan man komme endnu tættere på den smukke ‘Love Island’-babe, som fandt kærligheden i programmet.

Af Louise Vilsbøl - 24. januar 2019 kl. 9:12

Det har været en begivenhedsrig halvanden måned for ‘Love Island’-Olivia, siden hun kom hjem efter at have tabt finalen til Julie og Oliver. Det blev dog Julie og partneren Joakim, der i sidste ende vandt kampen om at finde kærligheden, for de er indtil videre det eneste kærestepar, der er kommet ud af programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Kasper: Derfor er jeg ikke kærester med Josefine
På begge deres Instagram kan man da også følge parret, som har været uadskillelige siden hjemkomsten. De har nu fået en fælles YouTube-kanal, og til marts rykker de ind i deres fælles lejlighed. Men eventyret slutter ikke der for Olivia, som har hele 77.200 følgere på Instagram, og nu er hun også sprunget ud som blogger.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele
– SÅ SKER DET! Nu åbner jeg nemlig MIN kreative platform og samler alt, som I gerne vil se fra mig. Det bliver spændende og fantastisk at kunne inkludere jer i mig og min hverdag, skriver ‘Love Island’-baben i sit første blogindlæg og fortsætter:
– Jeg er Olivia Salo. I 2018 deltog jeg i reality-programmet ‘Love Island’. Nu er jeg hjemme og klar til at vise, hvem jeg er. Mit univers kommer til at være spækket med mode, mad, vin, musik, veninder og kærlighed. Der er ingen grænser. Velkommen til mit univers.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter bruddet med Jonas: Jeg har fundet en ny
Efterfølgende er der kommet en del indlæg til, og temaet på bloggen er, som Olivia lover i sit første indlæg, alt fra hendes hverdag og de ting, der interesserer hende. Så hvis man slet ikke kan få nok af den smukke reality-babe, så er der altså godt nyt og mulighed for stadig at følge med, selvom det ikke er på tv-skærmen.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-babe har fundet kærligheden