'Love Island'-Olivia åbner op om bruddet: Nu er Joakim flyttet ud

Olivia er bestemt sikker på, at det er den rigtige beslutning for parret at gå hver til sit.

Af Emilie Holm Egebro - 1. juni 2019 kl. 14:55

Da den første danske sæson af ‘Love Island’ sluttede tilbage i december, var der kommet fire par ud af programmet, men kærligheden brast hurtigt for både Jonas og Ida, og Julie og Oliver.
Kasper og Josefine tog det langsomt og blev først rigtige kærester på valentinsdag, men forholdet varede kun en måned, og i starten af maj kunne Olivia afsløre, at også hun og Joakim havde besluttet at stoppe forholdet.
SE BILLEDET: Beha-søn viser ny kæreste frem

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par
Olivia fortalte, at uoverenstemmelser om tillid var årsagen til bruddet, og at det var hende, der havde valgt at slutte det. De begge var kede af det, men hun var afklaret med beslutningen. 
Det har hele tiden været planen, at Joakim skulle blive boende i parrets fælles lejlighed, indtil han fandt et nyt sted, og efterfølgende skulle Olivia flytte tilbage i lejligheden sammen med hunden Joey. I fredags flyttede Joakim derfor ud, og Olivia er nu for alvor klar til at starte på en frisk.
LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre
– Det går dejligt trods omstændighederne, og jeg tror, at det er det bedste for os begge at være hver for sig. Der er ingen drama, det er et meget voksent break-up, og vi klarer det hver især, som vi bedst muligt kan. Joakim er lige flyttet ud her i fredags, og det har været rart for mig at genetablere vores fælles hjem til mit eget hjem. Det var for det aller bedste, at vi er gået hver til sit, og der har været den type brud ved min tillid fra Joakims side, som gør, at det ikke er et forhold, som jeg nogensinde kan have rent romantisk, men jeg vil sagtens kunne have et venskabeligt forhold til ham. Jeg har dog sagt til ham, at jeg lige har brug for lidt afstand her den første periode, så vi også lære at leve fra hinanden og få etableret vores liv hver især, fortæller Olivia til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Love Island’-Julie har fået fyr på
På Instagram har nogen nok bemærket, at Olivia har tabt sig den sidste tid. Hun skriver også selv til et billede, at bruddet med Joakim har påvirket hendes vægt, da hun har tabt sig meget på især numse og bryster på grund af stress. Overfor Realityportalen.dk uddyber hun:
– Det her med at komme hjem fra et reality-program som ‘Love Island’, hvor man var kendt med det samme, man kom hjem, det var en kæmpe omvæltning. Det gjorde også, at man blev rimelig stresset, og for mig gik det nok ud over min appetit. Hele det her break-up har så også gjort, at jeg har glemt at spise engang imellem, men det er på en sund måde, så det er okay. Det er ikke noget, jeg er bekymret for. Det påvirker bare på godt og ondt, når man er stresset. Men det er helt fint, det er jo ikke noget anorektisk eller noget. Så jeg har det fint med, at jeg har tabt mig.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst

Vender tilbage til skærmen

Indtil nu har Olivia kun medvirket i tv-programmet ‘Love Island’ på TV3, men hun kan afsløre, at hun i fremtiden vender tilbage til tv i hele to programmer:
– Der kommer nogle interessante tv-projekter med mig i løbet af det næste år. Det er noget helt nyt, som ikke er set før. Jeg må dog ikke sige så meget om det endnu. Jeg prøver at distancere mig meget fra reality, så det ikke, fordi jeg skal være deltager i nogen programmer i fremtiden. Det bliver noget nyt og spændende. Så man kommer til at se mig på skærmen igen, afslører hun og tilføjer:
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Løvens hule’-stjerne trækker sig fra programmet
– Derudover lever jeg af min blog og min Instagram, og så skal jeg også igang med at lave noget mere på Joakims og min YouTube-kanal, som bliver min nu. Jeg kører lidt mine egne ting lige for tiden og prøver at fokusere meget på min karriere.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Reality-hunk dater ‘Paradise’-shemale

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hvordan mit breakup har påvirket mig? Jeg har tabt min røv (og bryster) i stress vægttab ?? where did it go?

Et opslag delt af OLIVIA SALO (@oliviasalo) den


LÆS OGSÅ: Grov ‘Landmand’-joke: Der findes ikke impotens …
Se videoen nedenfor fra Olivia og Joakims tid på ‘Love Island’:

Læs mere om