Lila Nobel kan passe på sig selv: Enspænder

På nogle områder er skuespiller Nobel lig sin karakter Alice fra TV2 2's krimiserie 'Graverne' og andre gange stik modsat.

Den kompromisløse graverjournalist Alice i TV 2’s krimiserie 'Graverne' får liv af dansk-algeriske Lila Nobel, som vi bl.a. har set i tv-serierne 'Ulven kommer' og 'Når støvet har lagt sig'. Men der er ikke meget Alice i Lila. 

LÆS OGSÅ: Drømmen er blevet til virkelighed for 'Flokken'-par

Artiklen fortsætter under videoen...

– Alice er grænseløs på nogle planer, og hun forventer også, at andre er det. Jeg er egentlig også en enspænder, men ikke på samme udprægede måde, som hun er, hvor hun ikke kan binde sig i relationer, fortæller Lila, 40, som spiller meget teater, når hun ikke er på tv-skærmen. 

LÆS OGSÅ: Forsøgte i seks år: Endelig sagde Jacob ja til ‘Landmand søger kærlighed’

Lila har to måder at lade op på. 

– Jeg rejser meget og gerne i længere tid. Jeg har været i Peru, Bali og Columbia, og nogle gange rejser jeg alene og nogle gange med venner. Og så har jeg dyrket kampsporten Muay Thai siden coronaen. Jeg startede sammen med en veninde og endte med at være i ”boble” med dem, som jeg trænede sammen med to gange om ugen. 

LÆS OGSÅ: Landmand-Bianca på TikTok: Så kendt er hun

Lila har altid holdt sig i form med svømning, spinning og yoga, men nu er hun toptrænet. 

– Det er ikke fordi, jeg er dygtig til det, men det er blevet en kæmpe passion for mig. Og så kan jeg bruge det i mit skuespil. Jeg ved, hvordan det er at være under pres og få nogle slag indenbords, så jeg er ikke bange for at blive slået. Og så ved jeg, hvordan det er at komme længere ud end mine egne grænser. 

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører ny vært på 'Vild med dans'

Vi kommer dog ikke til at se Lila med brækket næse og flækkede øjenbryn. 

– Kampsport har en jo supersmuk filosofi med at ære sin modstander. Nogle vil måske tænke, at det bare er at slå på hinanden. Overhovedet ikke. Det er dyb læring og dyb respekt. I hvert fald med de mænd, jeg har trænet med. De nedskalerer og passer på mig, samtidig med, at jeg får nogle ordentligt nogle på hovedet.

LÆS OGSÅ: Sussi får undervisning af international stjerne