Kække Michael Laudrup om Meyerheim: Alderen kan vi jo ikke løbe fra

Fodboldikonet gav en kæk stikpille til sin ven Michael Meyerheim i anledning af, at han fyldte 75 år.

Inden han fik passion for journalistik, var Michael Meyerheims helt store interesse fodbold. Og han har bestemt også været god på grønsværen.

Det fortalte Michael Laudrup, 60, ved tv-værtens 75-års fødselsdag, der blev holdt hos tv-produktionsselskabet Monday på Østerbro. 

– For en del år siden var han god. Jeg ved ikke, hvordan han er nu. Alderen kan vi jo ikke løbe fra, lød det med et smil fra Laudrup, der havde hustruen Siw, 59, under armen.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten har båret på hemmelighed i et år: "Det bliver stærkt, sårbart og hudløst ærligt"

Fødselaren havde bedt om ikke at få nogen gaver. Han ville blot have familie, gode venner og kollegers selskab, og forærede dem alle sammen en signeret udgave af sin erindringsbog, 'Ellers ville jeg fortryde'.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: Fuldstændig stilhed

Artiklen er første gang bragt i HER&NU-bladet. Du kan tegne et abonnement lige HER.

Se billeder fra Michael Meyerheims fødselsdagsfest herunder...

Siw og Michael Laudrup
Michael Laudrup.
Fødselaren med sin hustru gennem 33 år, Gitte, 70.
Susse Wold og Michael Meyerheim.
Susse Wold.
Ghita Nørby, 89, og Susse Wold, 85, fik en god snak med Nyrup.
Ghita Nørby.
– Michael betyder enormt meget for mig. Vi lavede ”Go' Morgen Danmark” i 10 år og har kendt hinanden i snart 28 år, fortalte Cecilie Frøkjær, 56.
Lars Hjortshøj, 57, ville være sikker på at beholde sin gode cykel. Så han tog den med op på femte sal, hvor receptionen blev holdt.
Lars Hjortshøj.
Jarl Friis-Mikkelsen med fru Susanne, 48. – Vi er ikke rigtigt privat venner. Det har jeg aldrig været med dem, jeg arbejder med, forklarede den 72-årige tv-legende.
Ulla Terkelsen, der selv netop er fyldt 80, forærede ham en middag på yndlingsrestauranten Vesuvio på Croisetten i hendes hjemby, Cannes. Solbrillerne beholdt Ulla på, fordi hun netop er blevet opereret for grå stær.
Jan Gintberg,
Jan Gintberg,
Jan Gintberg,