Jamie Foxx efter sygdom: I helvede og tilbage

Rejsen til bedring har haft sine udfordringer, men nu er han endelig på vej tilbage.

Jamie Foxx, 55, er en alsidig skuespiller, komiker og sanger, der er kendt for sin transformerende præstation som Ray Charles i filmen 'Ray', hvilket sikrede ham en Oscar. Foxx stråler som en ægte Hollywood-stjerne, der forbinder skuespil og musik på en unik og charmerende måde.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-afsløring: Så meget må det koste

Artiklen fortsætter under videoen med Sus Wilkins på Smukfest...

2023 har været et hårdt år for ”Django Unchained”- stjernen. Tilbage i april skrev hans datter, Corinne Foxx, på Instagram, at hendes far var blevet indlagt på hospitalet.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst Forelsket'-deltager er gravid

Jamie Foxx og hans datter, Corinne Foxx, 29, har flere gange arbejdet sammen. For nylig annoncerede Corinne, at deres quizshow, ”We Are Family”, ville få premiere til september.

– Heldigvis er min far allerede i bedring grundet hurtig handling og god behandling. Vi ved, hvor elsket han er, og vi sætter pris på alle jeres bønner. Familien beder om, at vores privatliv respekteres i denne tid, skrev Corinne.

Både familie og venner var meget sparsomme med detaljer om, hvordan Jamie havde det, og hvad han egentlig fejlede.

LÆS OGSÅ: Linea om svær beslutning: Derfor skulle Jens hjem

Grunden til hans indlæggelse blev omtalt som et ”medicinsk nødstilfælde”, og der har været spekulationer om, hvorvidt Jamies helbred skrantede grundet komplikationer efter Covid-19 vaccinen.

Først i juli måned satte Jamie ord på, hvordan han har haft det.

LÆS OGSÅ: WHAT! Bejler gør stort comeback i 'Landmand søger kærlighed'

– Jeg kan ikke engang beskrive, hvor langt nede jeg var, eller hvordan jeg kom ovenpå igen. Jeg gik igennem noget, som jeg aldrig troede, jeg skulle igennem. Jeg ved, at der er mange, der venter på opdateringer, men for at være ærlig, så ville jeg ikke have, at nogen skulle se mig i den tilstand, sagde han i en Instagram-video.

LÆS OGSÅ: 'De sjældne danskere'-Isabella fik en overdosis: Et tilfælde reddede hendes liv

Jamie og Katie Holmes, 44, blev kærester tilbage i 2013. Parret gik fra hinanden igen i 2019, og rygter siger, at Jamie har rakt ud til Katie for at genstarte romancen efter hans sygdomsforløb.

– Jeg ønsker, at I ser mig, når jeg griner, hygger mig, fester, fyre jokes af, laver film og tv. Jeg vil ikke have, at I skulle se mig med slanger sluttet til kroppen, hvor I kunne være i tvivl om, hvorvidt jeg ville overleve eller ej. Jeg kan ikke forklare, hvor fantastisk det er at have en familie, der træder til på den måde. I ved jo, at de ikke har sagt et ord, og at der ikke er kommet noget ud om mit helbred. De har beskyttet mig, og det er, hvad jeg ønsker for alle i øjeblikke som disse.

LÆS OGSÅ: Knaldet for vanvidskørsel: Dennis mister bil og kørekort

– Jeg har været i helvede og tilbage, og min rejse til bedring har også haft sine udfordringer, men jeg er på vej tilbage, og jeg er klar til at arbejde igen. Så jeg vil sige tak til dem, der lader mig komme tilbage på arbejde, og at jeg elsker jer alle og al den kærlighed, jeg modtog, sagde han afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: TV 2-par indgår kæmpe samarbejde