Efter "Robinson": Fik chokerende nyhed

Blot tre timer efter, han havde lagt sin mobiltelefon, tikkede der en livsændrende besked ind.

Deltagerne i "Robinson Ekspeditionen" må som bekendt kun have meget få ting med på den øde ø - og mobiltelefonerne er da slet ikke én af dem. 

Faktisk bliver alle 24 deltagere beordret til at lægge deres mobil i en kasse, når de ankommer til Malaysia, og de får den først tilbage, når de forlader ekspeditionen. 

LÆS OGSÅ: Aldrig sket i "Robinson": Vinderne får en helt særlig præmie

Derfor gik Thor da også glip af en ganske særlig besked, som tikkede ind blot tre timer efter, han havde givet slip på telefonen. 

- Jeg kom hjem til en nyhed om, at jeg skal være far igen, fortæller den 35-årige Thor til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Maria (Thors hustru, red.) opdagede det tre timer efter, min telefon var taget fra mig.

Selv hvis "Robinson"-Thor havde nået at modtage beskeden inden, han skulle lægge sin telefon fra sig, havde det ikke ændret hans beslutning om at blive i ekspeditionen. 

- Det havde ikke ændret noget i forhold til at være med i ekspeditionen. Jeg havde stadig deltaget, fastslår Thor, der dog ikke er helt sikker på, hvornår baby melder sin ankomst.

- Det er omkring 21. december, hun har termin, men du må ikke lige hænge mig op på det, griner Thor, der altså med sin hustru Maria venter sig endnu en lille pige til december. 

Parret har allerede Troja på tre år og et-årige Nora.

LÆS OGSÅ: Janni og Jeppe: Klar på tv-program?

Se med på TV 3 eller på Viaplay allerede nu, for at se, hvordan det går Thor og de andre deltagere i "Robinson Ekspeditionen".