Janni og Jeppe: Klar på tv-program?

Der er mere tv på vej med Janni, og det bliver noget helt andet, end vi tidligere har set.

Det er ingen hemmelighed, at Janni trives med at være på skærmen og i mediernes søgelys, omend hun synes, at den mediestorm, der er omkring hendes skilsmisse, raser lige lovlig meget. Men hun forstår præmissen, at når man inviterer pressen til brylluppet, kommer de også til skilsmissen.

LÆS OGSÅ: Janni gør rent bord: Skiller de dårlige mennesker fra

Derfor er hun da heller ikke færdig med hverken at leve et offentligt liv eller at være på skærmen, selvom hun nu har muligheden for at trække sig tilbage og leve mere roligt i Schweiz med sin nye kæreste Jeppe Stokholm. 

I et interview med HER&NU / Realityportalen slår Janni fast, at der kommer mere tv med hende, men denne gang er det noget andet end tidligere.

LÆS OGSÅ: Janni midt i dramatisk skilsmisse: Jeg elsker ham stadig

- Jeg tror ofte, jeg bliver misforstået, men det er jo også den der reality-verden, jeg har levet i og lukket folk ind i. Det er jo lidt mere overfladisk. Jeg kunne godt tænke mig, at folk så mere af mig og så hele mig, og det kommer de også til. Men mere kan jeg ikke sige. Der kommer I til at se den dybe Janni, hvor man går meget tæt på mig, lyder det hemmelighedsfuldt fra Janni.

LÆS OGSÅ: Janni er rystet: Jeg havde ikke regnet med, at det blev så stort

Man skal aldrig sige aldrig

For Jeppe, som er advokat og juridisk rådgiver, er der langt til livet på den røde løber. Men selvom han havde håbet på at blive præsenteret som en ny kæreste fra udlandet, når nyheden kom frem, accepterer han til fulde, at interessen har været større, end de forudså. 

LÆS OGSÅ: Janni og Pernille aflyser stor satsning

Derfor vil han heller ikke afvise, at man kommer til at se dem begge på skærmen.

- Hvis man kender Janni, skal man aldrig sige aldrig, og jeg kommer ikke til at ændre på Janni. Overhovedet. Så hvis Janni vil det, stiller jeg mig ikke i vejen, men det bliver med Janni som hovedperson og muligvis med mig i køkkenet eller i baggrunden, lyder det fra Jeppe med et smil.

LÆS OGSÅ: Janni afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

Det vides ikke, hvilket tv-projekt det er, Janni og måske Jeppe har gang i, men Janni lover, at det nok skal blive godt, og hun har da også tidligere fortalt, at det vælter ind med tilbud på blandt andet tv-fronten.