Var syg inden ‘Robinson’: Ginna tabte sig stort

Ginna blev den sjette til at forlade 'Robinson'.

Ginna Bennet måtte i dagens afsnit slukke faklen og forlade 'Robinson Ekspeditionen'. Ginna mener, at hun er blevet fejlvurderet af de andre deltagere, som så hende som den svageste. 

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager afslører ludomani: Var tæt på at miste familien

- Alle, der kender mig personlig, ved godt, at udseendet bedrager, når det kommer til mig, men det ved deltagerne i 'Robinson' af gode grunde ikke. De har kendt mig i ti dage, fortæller Ginna til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Da jeg kommer ud, kan jeg jo godt se, jeg er blevet meget tynd, og jeg kan godt se, hvorfor de valgte, som de gjorde. Jeg havde nok vurderet det samme, når der sidder en der og vejer 42 kilo lige pludselig. 

Ifølge Ginna ser hun ikke sig selv som svag, fordi hun er spinkel.

- Der er ikke noget, der har forhindret mig, selvom jeg er tynd. Som man kan se, er der mange, der lider under forholdene i varmen, og hvor de andre falder om, så er min krop vant til ikke at spise så meget. Selvfølgelig var det varmt og hårdt, men min krop led ikke under det, og det glemte de andre lidt i deres beslutning. Det var sjovt nok dem, de antog som de stærke, der blev ved med at blive sendt til lægen, fortæller Ginna. 

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se alle de nye 'Bagedyst'-deltagere

Syg inden 'Robinson'

Hvad man ikke ved er, at Ginna kort inden turen til Malaysia var syg. 

- Egentlig havde jeg som mange andre trænet op til turen i tre måneder, hvor jeg også havde taget på, men desværre blev jeg syg med Roskildesyge halvanden uge inden jeg skulle afsted, så der tabte jeg alle de kilo, jeg havde taget på op til 'Robinson', fortæller Ginna og tilføjer:

- Derfor kom jeg lidt afsted på minus, og det gjorde måske også, at jeg så lidt mere svag ud, end jeg ville have gjort, hvis ikke jeg var blevet syg.

LÆS OGSÅ: Timm Vladimir afslører ny kæreste