Marc er blevet single: Helt slut efter 'Robinson'

Den tidligere 'For lækker til love'-deltager er blevet single.

Da seerne først stiftede bekendtskab med Marc Ciano, var det under påskud at være 'for lækker til love' i TV 3-programmet af samme navn. 

Det skulle dog vise sig, at realitystjernen, der nu også kan skrive 'Robinson Ekspeditionen' på CV'et, bestemt ikke var ovenstående. 

LÆS OGSÅ: Mette Sommer har født: Se det søde billede her

I hvert fald fandt han siden kærligheden og fik da også en lille datter, som er hans et og alt. 

Men nu er kærligheden mellem Marc og datterens mor brast. Det fortæller han i podcasten ‘Marcus og Realitypanelet’, som udgives i samarbejde med HER&NU/Realityportalen. 

- Det er faktisk ret nyt. Jeg er sgu single. 

Ifølge Marc skete bruddet, lige inden han rejste til Malaysia for at medvirke i ‘Robinson Ekspeditionen’ - og han afviser, at det har noget med TV-deltagelsen at gøre. 

LÆS OGSÅ: Efter chokbryllup: Bellaiche skifter mening

- Overhovedet ikke. Det var en fælles beslutning, fordi vi tænkte, det ville give meget god mening nu, fortæller han og uddyber: 

- ‘Robinson' er jo faktisk en god mulighed, fordi man ikke ved, hvor lang tid man er væk fra hinanden, og man måske kunne genfinde den gnist, man havde mistet. 

For Marc, der grundet et voldsomt uheld og en brækket finger måtte forlade programmet allerede i afsnit to, sluttede eventyret dog noget hurtigere end forventet. 

Derfor fik parret altså ikke så lang tid fra hinanden, som de havde regnet med. 

- Vi havde et stort savn til hinanden, og alt var oppe at køre, men så lige pludselig, da jeg kom hjem, blev det hurtigt det samme igen, fortæller Marc og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sådan går det med 'Robinson'-Marcs finger i dag

- Så kiggede vi på hinanden, meget voksen beslutning, og sagde: "Så er det nok meget klogt, vi lige stopper den her", og det gjorde vi så - uden det store rabalder og ballade. 

Parret er dog fortsat venner og er fælles som datteren, understreger Marc. 

Hør hele ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', hvor Marc, Adam og Monique fra 'Robinson Ekspeditionen' er i studiet, herunder: