SE BILLEDERNE: Sådan går det med 'Robinson'-Marcs finger i dag

Det gik voldsomt for sig, da Marc Ciano i aftenens afsnit af 'Robinson' fik sin finger i klemme mellem to store bjælker. Nu giver han status på fingeren i dag.

I aftenens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' går det helt galt for lilla hold, der dyster mod orange hold om immunitet i ørådet.

LÆS OGSÅ: Voldsomt klip: ‘Robinson’-deltager i ekstremt smertehelvede

For når det er ved at blive rigtig spændende mellem dem, kommer Marc slemt til skade med sin finger, der bliver klemt mellem to store bjælker - og episoden får ekspeditionsleder Jakob til at stoppe dysten øjeblikkeligt og råbe på lægerne, som meget hurtigt kommer Marc til undsætning.

- Den foreløbige melding fra hospitalet er, at Marc har brækket fingeren, og den skal syes, siger Jakob i programmet til de resterende deltagere på orange og lilla hold. 

Men desværre må ekspeditionslederen overbringe endnu en kedelig udmelding, som han personligt overleverer på nord-stranden, hvor de to hold bor.

- Jeg har nyt om Marc, indleder Jakob og fortsætter:

- Marc vender ikke tilbage i ekspeditionen. Han er på hospitalet, og har det godt efter omstændighederne, lyder det fra Jakob.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg efter 20 år: Det er blevet sværere

Sådan går det i dag

HER&NU/Realityportalen har talt med Marc for at høre ham, hvordan det går med fingeren i dag. For selvom det er ved at være et stykke tid siden, Marc og de andre 'Robinson'-deltagere kom hjem fra Malaysia, er Marc stadig mærket af ulykken.

- Jeg har været meget, meget heldig. Jeg blev opereret af en læge, der specialiserede sig inden for håndkirurgi, forklarer Marc til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Jeg har stadig smerter, og det føles som om, jeg får stød i den, hver gang jeg rører ved ting, uddyber han.

Trods de fortsatte smerter er han dog glad for resultatet i dag.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne knust over dødsulykke

- Min finger er blevet ret flot. Neglen flækkede jo over på midten (da ulykken skete, red.), så lægen syede den på, og den er faktisk vokset ud rigtig flot. I den ene side mangler neglebåndet, så den vokser skævt, men den er blevet meget flot, fortæller han og tilføjer slutteligt, at det endnu er for tidligt at vurdere, om han får varige mén.

LÆS OGSÅ: Private optagelser: 'Robinson'-Marc giver status fra hospitalssengen

Se billedet af Marcs finger her:

Marc Cianos venstre lillefinger.
Marc Cianos venstre lillefinger.
Marc Cianos venstre lillefinger.
Marc Cianos venstre lillefinger.