Frustreret Ginna: Det bliver ikke vist på tv

Ginna Bennet måtte se sig slået, men hun havde set den komme.

I gårsdagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' var det Ginna Bennet, der stod for skud, og med alle stemmerne i egen retning, blev det hende, der skulle forlade ekspeditionen. 

Det kom ikke som den store overraskelse for Ginna, da hendes mavefornemmelse allerede havde givet hende et hint. 

LÆS OGSÅ: Se billederne: To nye eksperter i 'Luksusfælden'

Ifølge Ginna ved hun godt, det ikke er personligt, for selvom seerne ikke får det store indblik i livet på øen, så havde Ginna det godt med de øvrige deltagere, og hun er ærgerlig over, man ikke som seer får det indblik. 

- Det, der mangler lidt, når man ser det på tv, det er, hvor stort et sammenhold vi rent faktisk har, og hvor godt vi rent faktisk kan lide hinanden. Det at skulle dyste og tage i ø-råd, det er 8 procent af det at være dernede, mere fylder det ikke. Resten er sammenhold og det at lave mad og være på øen og støtte hinanden, forklarer Ginna til HER&NU/Realityportalen. 

Ginna er frustreret over, at der gives et skævt billede. 

- Det virker lidt som om, at alle er imod mig, men det følte jeg ikke var tilfældet dernede. Ærligt føler jeg, at alle kunne med hinanden. Det er ikke vores oplevelse, man ser på tv, men det er action-delen og taktik-delen, som fyldte lidt, når man var der, fortæller Ginna. 

Ginna er meget ærgerlig over at ryge som den sjette deltager, for hun mener ikke, at hun nåede at bevise, hvad hun er gjort af. 

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup og Andreas Jebro afslører: Skal flytte