Ikke set på tv: Derfor kollapsede Junior igen

Junior blev sendt på klinikken og kom tilbage på øen, men så skulle han pludselig afsted igen.

I dagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' kollapser Junior Brandt Christensen efter dysten. Da deltagerne sidder og venter på at blive transporteret tilbage på stranden, får Junior det pludselig dårligt. 

- Jeg spørger efter dysten, om jeg må gå ned og dyppe mig, for jeg kan godt mærke, jeg begynder at blive varm, men det får jeg ikke lov til. Og så sidder vi så under de parasoller, og jeg kan mærke, jeg begynder at blive dårlig. Jeg får lige lidt vand, og så forsvinder jeg. Jeg ved ikke, hvad der sker derefter, fortæller Junior til HER&NU/Realityportalen. 

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg overrasker med endnu et 'Robinson'-twist

Junior bliver hurtigt transporteret til lægeklinikken, hvor han kommer i bedring, og han kan efter nogle timer komme tilbage på øen. 

- Jeg er lidt aftappet for kræfter, og energien er der ikke, men jeg kæmper mig igennem natten uden at sove, og så dagen efter er der taktiksnak, fordi vi skal i ø-råd, så der skal laves en masse video og billeder, hvor vi er placeret i solen det meste af dagen, og jeg kan godt mærke, jeg begynder at få det dårligt igen, forklarer Junior. 

Junior får derfor Sebastian til at bygge et solsejl til ham, så han kan sidde under det. Men det hjælper ikke at komme i skyggen, og Junior forsvinder igen. 

- Jeg er blevet fortalt, at de løfter mig ned til vandkanten, hvor de prøver at køle mig ned.

LÆS OGSÅ: Timm Vladimir afslører ny kæreste  

"Jeg blev ked af det"

Da junior igen bliver transporteret til lægeklinikken, får han meldingen om, at han ikke længere kan fortsætte i ekspeditionen. 

- De er ikke i tvivl om, det vil ske igen, fordi det er så varmt, fortæller Junior og afslører, at han ikke selv havde medbestemmelse på den beslutning. 

- Jeg blev faktisk ked af det, for jeg har i mange år villet melde mig til 'Robinson', men jeg har ikke følt mig klar før. Så at ens drøm bliver trukket væk under en, det var hårdt, og det har også påvirket mig efterfølgende. Da jeg kom hjem, følte jeg mig svag og har haft snakke med vores psykolog og caster, fortæller Junior. 

LÆS OGSÅ: Jackie slår fast: Jeg vil være single

Men Junior har ikke været den eneste deltager, som røg ud på den måde, og han har især haft gavn af at talt med Marc Ciano, som også røg ud op grund af helbredet. 

- Jeg glæder mig ikke til at se afsnittet i dag, for så er det slut. Det rammer mig stadig, slutter Junior.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia jubler: Endelig skete det