Aldrig sket i "Robinson": Vinderne får en helt særlig præmie

Der er meget på spil for deltagerne i dette års "Robinson Ekspeditionen".

Det er hårdt og brutalt at være deltager i "Robinson Ekspeditionen". Ikke blot fordi de kæmper mod sult, savn og hinanden, men også fordi vejrforholdene i år er endnu vildere, end de nogensinde har været. 

LÆS OGSÅ: "Årgang 20"-Lisbeth: Derfor vises skilsmissen ikke på tv

Netop på grund af de ekstreme forhold har ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg tidligere set sig nødsaget til at uddele ris og olie til alle deltagerne på dag fem allerede - noget, han ellers aldrig har gjort før.

Men nu gør Kjeldbjerg altså endnu en ting, som han ellers ikke hidtil har gjort i årets ekspedition. Jakob udlodder nemlig en særlig præmie til vinderne af dagens dyst.

Præmien er en kurv fyldt med proviant, bestående af en række grøntsager, og det er i den grad noget, som glæder de sultne deltagere.

- Jeg har haft en konstant sult i min mave i 11 dage nu, lyder det fra Frederik, der jubler højlydt sammen med de andre "Robinson"-deltagere, når de ser kurven med mad. 

LÆS OGSÅ: Frygter varige mén: Så bekymret er tv-lægen for dronning Margrethe

Se klippet fra dagens afsnit øverst i artiklen.

Husk at følge med i aften klokken 20 på TV3 eller på Viaplay, for at se, hvilket hold der vinder dagens dyst - og dermed årets første "Robinson"-proviant.

LÆS OGSÅ: Janni og Jeppe: Klar på tv-program?