Adam fortryder intet: Det var min taktik fra starten

Adam træder i den grad i karakter i 'Robinson Ekspeditionen'.

I dagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' bliver Adam Rimann Sandgaard presset til at tage en dødskamp. Det var ikke hans eget ønske at tage den, da der også var en risiko for at ryge ud, men da pilen pegede i hans retning, valgte han at følge holdets beslutning. 

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Junior har skiftet navn

Og da han så, at dysten gjaldt om at løbe hurtigt og holde overblik i tre på stribe, vidste han, konkurrencen lå godt til ham. Han vandt da også 3-0 sammen med deltageren Monique Kromann. 

Adam ændrer langsomt karakter fra at være nervøs til at blive dominerende og styrende, da han bliver holdkaptajn, og det er ifølge Adam et helt bevidst træk. 

- Det er mig, der vælger holdene, og så får jeg jo implicit en lederrolle. Da jeg blev holdleder, tænkte jeg, at nu kunne jeg lige så godt gå all in. Jeg havde besluttet hjemmefra, at jeg gerne ville være en, man huskede. Det var vigtigt for mig ikke at ligge i skyggen, fortæller Adam. 

Man må sige, at Adam stempler ind som en karakter, man husker, da han meget ærligt fortæller, at Dana skal på hans hold, så han har en, han kan stemme ud. 

- At jeg står og siger det, er ikke noget, jeg fortryder. Det er en hård kommentar, men jeg havde heller ikke noget imod at være hård, det var lidt min strategi og taktik hjemmefra - at jeg ville være hård og nådesløs. 

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup og Andreas Jebro afslører: Skal flytte

Det overrasker dog Adam, hvordan Camilla tager imod det, da han siger til hende og Morten, at det er Dana, der står for skud. 

- Jeg tænkte, de ville være glade. For vi er et stort overtal af blå, og jeg tænkte, at dem, der var lilla, ville finde ro i, at det var Dana, der skulle ud først, forklarer Adam.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham i babylykke: Far for tredje gang